Triomf Clubkampioenschappen

De Clubkampioenschappen 2018 komen er weer aan! Het toernooi wordt gehouden in de eerste week van september. Het nieuwe team van de organisatie hoopt op jouw deelname tijdens het toernooi dat plaatsvindt van 1 tot en met 9 september.

De hoofdsponsor is de Rabobank, daarnaast zullen enkele bekende en nieuwe baansponsoren het toernooi mede mogelijk maken.

Op zondag 2 september worden in samenwerking met de Tennisschool Rob Mentink, de wedstrijden gespeeld in de categorieën Rood, Oranje, Groen & Geel (4 t/m 14 jaar). Inschrijven via onderstaand formulier op deze pagina.
De jeugd in deze leeftijd hoeft dus alleen op zondag 2 september beschikbaar te zijn.
Jeugd in de leeftijd vanaf 15 jaar mag zich dit jaar inschrijven bij de senioren.

Voor de senioren zijn de gebruikelijke onderdelen beschikbaar, daarnaast is ook een categorie 9 toegevoegd! Er zal worden geprobeerd om de wedstrijden beter te verdelen over de gehele toernooiweek, dus schroom vooral niet om met meerdere onderdelen mee te doen en schrijf je direct in via onderstaande link!

Het toernooi heeft dit jaar het thema ‘landen’ meegekregen. Iedere dag zal u dus worden verrast met lekkernijen uit een ander land. Op vrijdagavond 7 september vindt de feestavond plaats, geheel in Nederlandse stijl.