Triomf Golf Open vrijdag 7 september 2018

Op vrijdag 7 september a.s. vindt de 8e editie van het Triomf Golf Open plaats.
Uiteraard hopen wij er op dat Ria v.d. IJssel en Rene Valkenburg hun titels ( resp. kampioen NGF spelers & winnaar GVB/baanpermissie spelers) zullen verdedigen.
De eerste flight zal om 12.00 uur afslaan  zodat een ieder weer op een redelijk tijd binnen kan zijn.  Hopelijk zijn de weergoden ons beter gezind dan vorig jaar.......

De organisatie hiervan ligt ook dit jaar weer in handen van Fred Valkenburg en Leo Vermeer. Evenals vorig jaar bieden wij een 3-tal wedstrijd vormen aan die tegelijkertijd plaatsvinden.:
1e.  Individueel stableford over 18 holes om het Open Club Kampioenschap van Triomf.
2e.  Individueel stableford over  9 holes
3e. Een texas scramble wedstrijd (  een teamwedstrijd).

Voor een vlotte en goede organisatie op de dag zelf is het echter wel noodzakelijk om tijdig over de juiste gegevens te beschikken en vragen wij jullie onderstaande inhoud  aandachtig te lezen en z.s.m.  te reageren.

A. Wedstrijdkeuze

Graag uw keuze aangeven aan welke wedstrijdvorm u mee wilt doen uw exact handicap/gvb of baanpermissie ( zie bijgaand formulier).

B. Gebruik handicart
Indien u gebruik wil maken  van een handicart, dit graag ook aangeven via bijgaand formulier doorgeven. Wij zullen deze dan reserveren; de kosten dient uzelf bij de receptie af te rekenen.

C. Tee keuze
Dames                 : Teebox rood
Heren                  :  Teebox geel.
Exact handicaps:  M.b.t. de wedstrijdvormen gaan we uit van max. exact handicap 36.0 (NGF spelers) & 36.1 voor deelnemers met GVB e/o baanpermissie..

D. Kosten
De greenfee voor niet - leden voor 18 holes bedraagt € 40,00 en € 30,00 voor 9 holes. Deze dient u bij binnenkomst bij de receptie af te rekenen. Wij zorgen er voor dat uw naam daar bekend is.

E. Na afloop
Ook dit jaar wordt het bittergarnituur gesponsord door het bestuur van ltc "Triomf". De drankjes zijn voor eigen rekening.
De mogelijkheid wordt geboden om deze dag gezamenlijk af te sluiten met een dagschotel ( € 14,00)   waarbij een keuze gemaakt kan worden uit biefstuk champignon roomsaus of zeebaars in witte wijnsaus, geserveerd met friet en salade.

F. Sponsoring
Uiteraard doen we ons best weer een aantrekkelijk prijzenpakket te kunnen samenstellen en zijn eventuele bijdragen van jullie daarbij uiteraard van harte welkom.

G. Opgave deelname
Voor deelname aan deze 8e editie graag de gevraagde gegevens op het formulier op deze pagina invullen.

Voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen met Leo Vermeer (tel.nr zie onder).
met vriendelijke groet,
Fred Valkenburg
Leo Vermeer ( email: leovermeer@hotmail.com / tel.06-45947480 )

Contactpersonen

Leo Vermeer

Fred Valkenburg
06 - 42120687

Aanmelding Triomf Golf Open

Door verzending van onderstaande gegevens geeft u zich op voor de 8e Triomf Golf Open op 5 september 2018.

Aanmelding verzenden