Nieuws


Fysieke voorbereiding Tennisseizoen voorjaar 2018


Na het succes in 2017 bij Tennis Vereniging Heer Jan en bij LTC Triomf wil ik in samenwerking met Tennisschool Rob Mentink voor het tennis seizoen 2018 wederom een conditietraining voor Tennisspelers van alle niveaus en leeftijden bij LTC Triomf aanbieden.

Mijn naam is Lloyd Pitai, ik ben Personal Trainer en toekomstige fysiotherapeut. Doordat ik topzeilers, selectie tennissers en de voetballers van het eerste team van Sparta heb begeleid, heb ik veel ervaring in het toepassen van kennis en gedrevenheid zo dat mensen door individuele begeleiding met plezier blessurevrij kunnen sporten en bewegen.

Na een winter met relatief weinig tennis beweging is het verstandig om fit aan de voorjaarscompetitie en/of toernooien deel te nemen.
Mijn speerpunten: Loopconditie/uithoudingsvermogen verbeteren, door o.a. speedladder! Snelheid en coördinatie, om sneller en wendbaarder te zijn dan je tegenstander! Minder blessures, door gecontroleerde bewegingen!

Het geven van specifieke conditietraining voor tennisspelers, als voorbereiding op het komend tennisseizoen is de doelstelling van dit programma. Door te delen van kennis en ervaring, geeft dit programma elke week inzicht en inspiratie. Er wordt gekeken naar wat u al doet en kan. Naar welke wensen en fysieke behoeften streeft u en bent u bereid om dat samen te ontdekken? Het resultaat is minder blessures en ook zorgen dat u de 3de set nog voluit kunt gaan en daarbij 2 partijen op een dag kunnen spelen moet dan ook geen probleem zijn.

Sluiten de bovenstaande speerpunten aan op uw persoonlijke wensen voor het nieuwe tennisseizoen 2018? Dan nodig ik u hartelijk uit om samen met mij een sportieve basis te leggen. Aanmelding via de website van Tennisschool Rob Mentink, www.tennisschoolrobmentink.nl bij "agenda".

Doelgroep: Jeugd en Volwassen mix.
De trainingsduur: 6 x75 minuten.
Het tijdstip: zondag van 11.45 tot 13.00 uur
De datums: 4, 11 en 18 februari 2017 // 11, 18 en 25 maart 2018(eventueel
inhaal zaterdag 31 maart ).
De kosten: € 65 voor 6 trainingen.
Neem mee: Sportkleding, schoenen voor op de tennis baan
De trainingslocatie: LTC Triomf, Sporthoekpad 3, 2661 GV Bergschenhoek.

Voor info: .
Email: info@lloydpersonaltrainers.nl
Lloyd tel:06-24587364
Website: www.lloydpersonaltrainers.nl
Website: www.tennisschoolrobmentink.nl


  • Fysieke voorbereiding Tennisseizoen voorjaar 2018