MyLife Open 2018

Beste tennisliefhebber, de tijd gaat hard en voor je het weet is het zo ver, dus vergeet je niet in te schrijven vóór dinsdag 5 juni voor ons open toernooi!

MyLife Open 2018
  Schrijf je hier in!
Ook dit jaar belooft het toernooi weer een hit te worden! De vele activiteiten, lekkernijen, vers bereide maaltijden en prijzen die het toernooi vorig jaar tot een groot succes hebben gemaakt, keren tijdens deze editie terug. Daarbij is er ook weer de mogelijkheid om je racket te laten bespannen en tenniskleding in de 'sale' te kopen. En dat allemaal op ons prachtig gelegen tennispark, onder het genot van relaxte loungemuziek.

Kortom, genoeg reden om in te schrijven!

We zijn blij met onze nieuwe hoofdsponsor, MyLife Fitness. Daarom draagt het toernooi nu de nieuwe naam ‘MyLife Open.
Triomf 50 jaar tijdens MyLife Open

Extra bijzonder maakt het dit jaar datTriomf 50 jaar bestaat en in dat kader op zaterdag 9 juni diverse feestelijke activiteiten worden georganiseerd: Demo Jacco Eltingh en John van Lottum, DJ Wim & Bernard en Groot Niet te Vermijden Feest! Verder zal het toernooi ook nu weer worden afgesloten met de mogelijkheid tot een heerlijke barbecue in het finaleweekend.
Kortom genoeg redenen om in te schrijven!

Klik hier voor het volledige programma.

Bekijk ook onze Facebookpagina voor een impressie van MyLife Triomf

Maak kennis met MyLife Fitness
Zoals eerder aangegeven is MyLife Fitness onze nieuwe hoofdsponsor.

Om dit te vieren wil MyLife Fitness alle deelnemers aan het open toernooi en leden van Triomf de kans bieden kennis laten maken met de gezelligste sportscholen van Lansingerland, MyLife!
Met de KNLTB ledenpas 2018 krijg je eenmalig gratis toegang tot de club in Berkel en Rodenrijs en kun je gebruik maken van de fitness en wellness activiteiten.
Dit mag zowel voorafgaand aan als na afloop van het MyLife open toernooi, oftewel topfit beginnen of blijven.

Mocht je al lid zijn bij MyLife dan mag je eenmalig een sportbuddy meenemen. Meld je aan bij de lounge en de hostess helpt je verder!

Veel sportplezier gewenst namens Team MyLife

Onze Subsponsors
Naast onze hoofdsponsor, willen wij graag ook alvast onze subsponsors bedanken.
Dankzij deze bedrijven kunnen wij dit mooie toernooi weer organiseren!

• MyLife Open 2018