Tennisschool Rob Mentink

Tennisschool Rob Mentink is al meer dan 30 jaar een begrip in Rotterdam en omstreken. Jaren geleden opgericht door Rob Mentink en sindsdien uitgegroeid van beginnende tennisschool tot het grootste tenniscentrum in de regio op het gebied van tennisopleidingen.
Onder leiding van Rob Mentink, gediplomeerd A-B- en C- trainer is de tennisschool een enorme groei aan het meemaken. Samen met een enthousiast team van gediplomeerde A- en B- trainers worden er elke week op minstens 9 locaties lessen verzorgd. Daarnaast worden er onder meer clinics voor cursisten en bedrijven, tennisexcursies, tennisreizen, gezelligheidstoernooien, conditietrainingen en vele andere evenementen georganiseerd.

zie ook onze website: tennisschoolrobmentink.nl

Trainers LTC Triomf

Mijn naam is René Jonckheere en ik ben tennisgek! Zelf vrij laat begonnen met tennis, maar ik bleek aanleg te hebben! Na 1 jaar getennist te hebben, besloot ik om tennisleraar te worden. Op het CIOS heb ik vervolgens mijn A en B-licentie tennis gehaald. Evenals mijn A en B-licentie Fitness en sportmanagement.

Daarnaast enorm veel getennist. Zodoende vier ik dit jaar alweer mijn 19de jaar als tennisleraar en ik ben nog steeds erg bevlogen van het tennisvak. Motivatie en enthousiasme zijn de key-woorden tijdens mijn trainingen. Ik geef sinds 2002 met veel plezier les voor de tennisschool en ben verantwoordelijk voor interne opleidingen en alle evenementen. Verder zullen jullie mij vaak tijdens evenementen terugzien. Clinics, instuifmiddagen en toernooien...ik organiseer het graag!

Telefoon:   06 250 877 03
Email:         rene@tennisschoolrobmentink.nl


Mijn naam is Dario Prodanovic. Ik heb Sport en Bewegen op het Albeda College in Rotterdam gevolgd. Sport is altijd al een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest, met name racketsporten liggen mij. Zo tafeltennis ik al meer dan 10 jaar en tennis ook al een lange tijd. Ik heb mijn stage gedaan bij Tennisschool Rob Mentink en mijn KNLTB A-licentie gehaald.
Daarom verheug ik mij er ook op om les te geven bij Tennisschool Rob Mentink en deze sport over te brengen aan jong en oud!

 Dus ik hoop jullie snel tegen te komen op de baan!

Telefoon:  06 104 378 12
Email:       dario@tennisschoolrobmentink.nl

Mijn naam is Martijn van der Heijden, geboren op 15 januari 1990 en ik woon in Rotterdam. Ik ben begonnen met tennissen toen ik 10 jaar was, dus tennis nu al zo'n 15 jaar. Ik sta nog steeds met alle plezier op de baan en speel nog graag competitie en toernooien. Ik heb op dit moment speelsterkte 4. Ik heb ervaring in het lesgeven. Junioren, senioren, beginners of gevorderden, ik vind het allemaal leuk. 

Ik heb ook ervaring in het lesgeven aan Tenniskids, rolstoeltennissers en g-tennissers. Ik ga graag met mensen om en vind het erg leuk om ze het tennisspelletje te leren. Ik heb veel zin om les te gaan geven voor Tennisschool Rob Mentink en hoop jullie snel op de baan te zien!

Telefoon:  06 198 962 77
Email:        martijn@tennisschoolrobmentink.nl


Ik ben Ernst Slegtenhorst, geboren in 1976, en sta met veel plezier les te geven. Er langzaam ingerold om vervolgens mijn A- en B-licentie te halen via de KNLTB. Ten tijde van de A-opleiding heb ik in Rotterdam de openbare PABO gedaan. Parttime voor de klas gestaan en fulltime op de baan lesgegeven. Op mijn zesde begonnen op Triomf in Bergschenhoek. Toen kwam TOEG in beeld waar ik lang competitie heb gespeeld op hoofdklasse niveau landelijk heren. Eigen speelsterkte was 3-3.

Na een tijd voor een tennisschool gewerkt te hebben, wilde ik me verder ontwikkelen en dat is gelukt op TC Schiebroek. Wat me drijft om les te geven is dat ik mensen vooruit zie gaan. Of het kinderen zijn of volwassenen, hoog of lager niveau. Verbetering zien en plezier hebben in het spel. Dat vind ik heel belangrijk. En nu kom ik terecht in een nieuwe uitdaging. Aan de slag bij Tennisschool Rob Mentink op Heerjansdam en LTC Triomf.. Graag tot ziens op de baan!

Telefoon:    06 403 101 71
Email:         ernst@tennisschoolrobmentink.nl

Mijn naam is Cornella Luiten, woon in Zwijdrecht en vanaf september ga ik de tennislessen/trainingen geven op LTC Triomf voor Tennisschool Rob Mentink. Via dit stukje op de website stel ik mijzelf graag alvast een klein beetje voor. Als twaalfjarige kreeg ik mijn eerste tennisles en bracht vanaf dat moment heel veel uurtjes door op de tennisbaan. Bij de KNLTB heb ik de A, B en C-licenties behaald en inmiddels heb ik al bijna 25 jaar trainerservaring. Samen met een trainersteam verzorgde mijn tennisschool onder andere trainingen op vier verschillende verenigingen in de regio Zwijndrecht.

Daarnaast heb ik drie jaar lang met veel plezier instroomtraining gegeven als bondsregio-en conditietrainer voor de KNLTB in de regio Zuid-West. In 2013 werd ik ziek en heb lang moeten revalideren.  Om mezelf te kunnen richten op mijn herstel,  heb ik in 2014 besloten om even te stoppen met al mijn werkzaamheden. Éénmaal weer fit begon het al snel te kriebelen en sinds begin dit jaar sta ik weer op de tennisbaan. 

Het lijkt me heel erg leuk om de leden van LTC Triomf en de vereniging verder te leren kennen en samen met jullie aan de slag te gaan. Want jong of oud, prestatief of recreatief er blijven altijd dingen te ontdekken en te leren waardoor je nog meer plezier kan beleven op de tennisbaan!

Telefoon: 06 215 262 11
E-mail: cornella@tennisschoolrobmentink.nl

Hoi allemaal, mijn naam is Sven Blaak. Ik ben geboren op 14 augustus 1994 en ik woon in Dordrecht. Ik ben op mijn 7e begonnen met de sport tennis en heb van mijn passie mijn beroep gemaakt. Ik heb het CIOS in Breda/Goes gevolgd en tijdens die periode lesgegeven in de regio Breda. Daarna met een WTA speelster gewerkt en vervolgens een paar jaar actief geweest bij het internationale tennistoernooi van Challenger Zeeland als functie technisch toernooi directeur. Nu ben ik druk bezig met het begeleiden en lesgeven van jong tot oud en van beginner tot fulltime speler(s). Naast het lesgeven en begeleiden ben ik ook druk bezig met Sportmax Events, een eigen organisatie die al jaren jeugdkampen organiseert. Ik speel competitie in Dordrecht. Mijn actuele rating is 3/3. Naast tennis zijn voetbal en skiën ook hobby’s van mij.

Ik ben blij dat ik de kans krijg bij Tennisschool Rob Mentink om mijn passie voor het tennis over te brengen op mijn leerlingen. Tot snel op de baan! Sven.


Telefoon:
 06 461 658 09
Email:       sven@tennisschoolrobmentink.nl

Ik ben Sandra Visser, geboren op 5 oktober 1990 en ik kom uit Rotterdam. Ik ben begonnen met tennissen toen ik 5 was. Na er een aantal jaar tussenuit geweest te zijn miste ik het spelletje toch te veel en heb ik weer besloten te gaan tennissen. Ondertussen heb ik de A licentie behaald op de HALO en geef ik op meerdere verenigingen les. Wat ik mooi vind aan het lesgeven is mijn passie en kennis voor tennis overdragen aan anderen, of het nu kinderen, pubers of volwassenen zijn. Het leukste is gewoon om je leerlingen te zien groeien en beter zien worden.

Ik hoop jullie snel te zien op de baan, groetjes Sandra

Telefoon:  06 497 102 25
Email:       sandra@tennisschoolrobmentink.nl

 


Mijn naam is Lianne Leliveld , geboren op 30-08-1994 en woonachtig in Schiedam. Toen ik vier jaar oud was ben ik begonnen met tennissen , maar pas sinds een aantal jaren fanatiek. Tijdens mijn opleiding aan het CIOS te Goes waar ik tevens ook mijn licentie A behaald heb , heb ik gedurende het 3e en 4e leerjaar stage gelopen bij Tennisschool Rob Mentink , waar ik al een geruime tijd met ontzettend veel plezier les geef.  Ik geef les op TOC en Heerjansdam. Verder speel ik regelmatig toernooien en neem ik deel aan diverse competities.

Bezig zijn met mijn passie, de tennissport en die gedrevenheid overbrengen op mijn leerlingen die tegelijkertijd plezier, ontwikkeling en uitdaging ervaren vind ik het mooiste wat er is en dat doe dit dan ook met veel enthousiasme. Ik hoop jullie daarom graag te zien op de tennisbaan !

Telefoon: 06 344 929 31
E-mail:      lianne@tennisschoolrobmentink.nl

Ik ben Jeffrey van den Bos, 27 jaar en woonachtig in Rotterdam. Toen ik 5 jaar was ben ik begonnen met tennissen op T.V. de Molen in  Nieuw Beijerland en na een aantal jaar ben ik overgestapt op T.V.  Oud Beijerland (TVO). Op dit moment ben ik lid van T.V. Victoria,  waar ik  nog competitie speelde en dit jaar speel ik de  zaterdag competitie, heren 2e klasse voor LTV Dosh.

Mijn huidige speelsterkte is 3/3. Ik heb 8 jaar ervaring als tennisleraar en ik heb tot nu toe lesgegeven op T.V. Victoria. In 2009 heb ik mijn CIOS (Goes) diploma behaald, waaronder ook mijn trainer A-licentie. Ik geef inmiddels al een aantal jaar met veel plezier les voor de tennisschool. 

Telefoon:  06 139 583 20
E-mail:      jeffrey@tennisschoolrobmentink.nl
Contact

Tennisschool Rob Mentink

Kantoor:
t Hooghe Dorp
Groenedijk 48
2904 LB  Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010 - 451 4999
Mobiel: 06 - 543 85 885

Email: info@tennisschoolrobmentink.nl
Website: www.tennisschoolrobmentink.nl

Vragen over je lessen?  Ben je ziek of verhinderd?
Je eigen trainer nodig?...
Kijk bij "trainers" voor info en contactgegevens.