Maatregelen drukte op padelbanen

De afgelopen periode is de drukte op padelbanen onverminderd hoog. Wij krijgen veel berichten van mensen die er niet goed tussenkomen. Dit wordt mede veroorzaakt door leden die toch menen dat zij het privilege hebben om onder iemands andere naam te mogen spelen. Nogmaals dat is niet sociaal! Totdat de 3 nieuwe banen worden geopend is dan ook de volgende extra maatregel ingevoerd: tijdens piektijden kan er 3 keer per week worden gepadeld. De piektijden zijn maandag t/m vrijdag ’s avonds van 18.00 tot 22.00 uur. Zaterdag en zondag tussen 9.00 en 14.00 uur.
Daarnaast nogmaals het dringende verzoek, speel onder je eigen naam. Ook als je een deelnemer wijzigt.

Planning aanleg 3 nieuwe padelbanen

Goed nieuws. De overeenkomst met Padel.nl voor de aanleg van 3 padelbanen is onder voorbehoud getekend. Wij zijn nog in afwachting van de omgevingsvergunning, maar zoals het er nu naar uitziet zal de aanleg eind juni van start gaan. Oplevering van de 3 nieuwe banen verwachten wij medio september, vlak voordat de najaarscompetitie begint. Houd er rekening mee dat naast baan 10 ook baan 9 gedurende de aanleg niet bespeeld kan worden.

Met vriendelijke groet,
Joost Oudshoorn
Voorzitter LTC Triomf

Bardienst-invallers gezocht

Gelukkig gaat het HORECA-stukje van onze vereniging nu eindelijk weer meer en meer leven. Zeven dagen per week willen we een drankje serveren en voor een groot gedeelte gaat dit gebeuren door onze leden, maar wat we altijd merken is dat er toch altijd wat leden zijn die (op een later tijdstip) hun bardienst niet kunnen doen. En dan bieden we ze graag de mogelijkheid om een invaller te kunnen regelen en ook vanuit de vereniging willen we soms wat extra en wat meer ervaren (vaste               “invallers”) inzetten op de drukke momenten. Aangezien er wat oude invallers langzaam minder beschikbaarheid krijgen zijn we als vereniging op zoek naar mensen die tegen een vergoeding (€25,- per bardienst) wat vaker achter de bar willen werken.
De invallers moeten minimaal 17 jaar zijn en voorkeur gaat sterk uit naar leden of eventueel kinderen van leden. Aanmeldingen, vragen en/of suggesties mogen richting barcommissie@ltctriomf.nl
Joost van Dam

Openingstijden Bar en terras

Deze week (tot en met vrijdag 4 juni) nog even doordeweeks 9.30-12.30 en einde middag/begin avond en in het weekend is het terras van 10.30 tot 18.00 open voor mensen die geregistreerd zijn en maximaal 2 personen per tafel. Vanaf volgende week maandag 7 juni is de bar open tot 21.30 uur. Het clubhuis en het terras moeten leeg zijn om 22.00. Maximaal 4 personen per tafel en ook dan is zelfbediening nog niet toegestaan….. Openingstijden op de zaterdag blijft van 10.30-18.00 uur en op zondag is de openingstijd i.v.m. de jeugdcompetitie van 08.30 tot 18.00 uur.
Joost van Dam

Onkruidwieders gevraagd

Er worden leden gezocht die op ons park in een groepje met enige regelmaat het onkruid willen wieden. Dit is een nuttige, noodzakelijke maar ook gezellige bezigheid. Voor koffie wordt gezorgd. Belangstellenden kunnen zich melden bij Marjo van de Wel door een mail te sturen naar marjovanderwel@gmail.com. Als officiële onkruidwieder is het niet meer nodig om bardienst te draaien.

De nationale sportloterij

De Nationalesportloterij is een nieuw initiatief waarmee je Triomf kan steunen en zelf allerlei mooie grote prijzen kan winnen waaronder 2 kansen op een elektrische auto (een Polestar 2!), 5x een iPhone 12 pro max of 2x een E-bike. ⁠
Hoe werkt het:

• Koop één of meerdere loten op nationalesportloterij.nl van €10,- per stuk en stem op Triomf. Let op!  Pas na het betalen kan je stemmen op Triomf.
  • €7,- van dit lot gaat direct naar onze vereniging.

Wij gebruiken het geld weer om het terras verder te verfraaien dus doe mee!
Namens het bestuur,
Joost Oudshoorn, Voorzitter

De jeugdcompetitie in juni en juli 2021

Zoals bekend heeft de KNLTB de voorjaarscompetities gecanceld en verplaatst naar het najaar. Alleen de jeugdtenniscompetitie in aangepaste vorm vinden wel doorgang.
Dat betekent dat van 13 juni tot en met 11 juli op zondag jeugdcompetitie wordt gespeeld, daardoor zijn op deze zondagen alle tennisbanen bezet en kan er op die momenten niet worden afgehangen om vrij te tennissen. Wil je toch in deze weekenden spelen, op de zaterdagen zijn er ruim voldoende banen beschikbaar.

De padel- en tennis najaarscompetitie

Er kan weer ingeschreven worden voor de najaarscompetitie tennis en padel. Beide competities starten in de week van 13-9 en lopen door tm 31-10. Voor beide competities zijn 7 speeldagen. We gaan er van uit dat de nieuwe padelbanen dan zijn opgeleverd, dus we hebben meer mogelijkheden om padelteams in te schrijven. De tenniscompetitie op vrijdagavond wordt weer als vanouds gespeeld, dus DD, HD en GD op dezelfde dag. Maar mogelijk schuift een aantal tennisteams door naar de padelcompetitie, zodat we hopelijk alle tennisteams kunnen plaatsen.
Je kunt je team met de namen van de teamleden (liefst 6 per team) vanaf nu bij me opgeven, op 13 juni moet alles bij me binnen zijn. Geef ook een 2e optie aan, mocht de eeste volzitten.  Heb je nog geen team, dan kun je je ook aanmelden, dan probeer ik een team voor je te vinden. Voor de zaterdagtenniscompetitie, geef me duidelijk de competitiesoort door.

Namens de competitiecommissie,
Marjo van der Wel, marjovanderwel@gmail.com.