De KNLTB heeft  haar advies voor club interne wedstrijden aangepast. De KNLTB schrijft in haar bericht: ‘Om in deze periode tegemoet te komen aan de toenemende wens van spelers om naast vrij spelen en trainen ook meer onderlinge vriendschappelijke wedstrijden op de club te spelen, is het mogelijk diverse communicatietools in te zetten om speelmaatjes te vinden, speelafspraken en baanreserveringen te maken.’

Dus met ingang van maandag 19 april starten we weer met de clubladder! Deelnemers van vorig seizoen zullen woensdag 14 april een bericht van sportconnexions hierover ontvangen.

Voor onze nieuwe leden of leden die nooit gebruik hebben gemaakt van de clubladder: clubladder organisteert via een app een laddercompetitie.  Elke 2 weken word je vanzelf aan gelijkwaardige spelers gekoppeld. Een slim algoritme bepaalt de leukste wedstrijden op basis van beschikbaarheid en voorgaande wedstrijdresultaten. Je kunt eenvoudig een ronde overslaan als je op vakantie gaat, of juist vaker spelen als je meer tijd hebt. Download de clubladder app via jou appstore. Triomf heeft een clubladder voor tennis dubbel en tennis singles en voor padel. Uitleg over deelname en werking van de clubapp vind je hier.