Beste leden,

Met ingang van 25 september is de horeca genoodzaakt om bezoekers die binnen plaats nemen te checken op een geldig coronatoegangsbewijs.

Dus voordat u in het clubhuis plaatsneemt, moet u aan de bar even uw corona-app laat scannen door leden die achter de bar staan. U heeft dan ook een identiteitsbewijs of tennispasje nodig. Is uw coronatoegang op orde, kunt u in het clubhuis plaatsnemen. Mocht dat niet zo zijn, of wilt u niet laten checken, moet u op het terras plaatsnemen. U mag dan wel drankjes aan de bar halen. Gelukkig zijn de banken op het terras inmiddels voorzien van nieuwe kussens!

Wij zijn op zoek naar een oude telefoon of tablet waar we scanner op kunnen instaleren. Voor dit weekend geldt dat er telkens wel iemand aanwezig is die de scanner heeft, zodat we vanaf het begin goed kunnen controleren.

Ook blijft de sluitingstijd van het clubhuis op 24.00 uur staan.
Wanneer we ons allemaal aan de regels houden kunnen we allemaal van ons clubhuis gebruik blijven maken!!

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur,