Hieronder volgt een aanvulling op de coronaregels verstuurd op 20 december jongstleden:

De KNLTB heeft vandaag (22 december 2021) het volgende meegedeeld:

• Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar buiten sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennis en padel met 2 volwassenen blijft mogelijk en kan veilig op 1.5 meter afstand. Twee spelers per baan, alleen enkelspel is dus toegestaan.
Bron: knltb.nl

Met ingang van dit moment moet het bestuur van LTC Triomf met deze aanscherping meegaan.
Kortom leden van 18 jaar en ouder mogen alleen met 2 personen de banen betreden. Alleen enkelspel is gedurende de lockdown toegestaan voor padel en voor tennis.

De regering heeft zaterdag 18 december een lockdown afgekondigd.
Voor ons, de leden van LTC Triomf hebben deze afgekondigde maatregelen de volgende praktische gevolgen:

• Ons park is dagelijks geopend van 8.30 – 17.00 uur.
  • Ons clubhuis is gedurende deze lockdown (voorlopig tot en met vrijdag 14 januari 2022) gesloten.
  • De kleedkamers en douches mogen niet worden gebruikt.
  • De toiletten zijn bereikbaar via de deur aan de zijkant van het clubhuis.
  • Wat tennisles en padelles betreft zoeken de Tennisschool en de Padelschool zelf contact (of hebben dit inmiddels al gedaan) met hun lessers over het hoe en wat.
  • Publiek op ons park is niet toegestaan, dat geldt dus ook tijdens de trainingen (les).
  • Blijf alstublieft thuis als je de bekende corona gerelateerde verschijnselen hebt.

Namens het bestuur
    Jan-Jozef Beerens