Hieronder volgt een aanvulling op de coronaregels verstuurd op 20, 22 en 25 december jongstleden: 

  • Op 3 januari heeft het kabinet besloten dat buitensporten voor jongeren tot en met 17 jaar weer mogelijk is vanaf dinsdag 11 januari, tot 20.00 uur ‘s avonds. We zijn blij dat de jeugd ook in de avonduren weer de mogelijkheid krijgt om te tennissen en padellen. 
  • Onze jeugdleden tot en met 17 jaar mogen dubbelen en singelen 

Voor volwassenen (onze leden vanaf 18 jaar) verandert er helaas niets en blijft de volgende regel van kracht: 

  • Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar buiten sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennis en padel met 2 volwassenen blijft mogelijk en kan veilig op 1.5 meter afstand. Twee spelers per baan, alleen enkelspel is dus toegestaan.

Voor tennisles gelden de volgende regels:

  • Helaas is er ook een aanscherping in één van de andere coronamaatregelen. De Vereniging Sport en Gemeenten, het ministerie van VWS en NOC*NSF hebben de uitwerking van sporten in tweetallen (bestaande uit twee volwassenen) op 28 december verder aangescherpt. Er is besloten dat een leraar zich op 1,5 meter afstand slechts op één tweetal mag richten. De leraar mag zich dus niet verplaatsen van tweetal naar tweetal. 
    Voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar geldt geen maximale groepsgrootte. 

Als deze aanscherping gevolgen heeft voor je/jullie dan neemt (of heeft al) de Tennisschool hier over contact met je/jullie op. Het bestuur van LTC Triomf is verplicht met deze versoepelingen en aanscherpingen mee te gaan. Wij verzoeken al onze leden met klem zich aan de regels te houden. Alle coronaregels zijn terug te lezen op de website van de KNLTB.
Klik hier

Namens het bestuur
Jan-Jozef Beerens
Secretaris

45 x bekeken