Op 15 april 2021 is er een extra ALV geweest.
Deze ALV was online, omdat het vanwege de Coronamaatregelen nog niet mogelijk was dat op een andere wijze te organiseren.
Aan de orde was de vraag of er een tennisbaan, baan 10 kan worden vervangen door 3 padelbanen.
De ALV heeft besloten dat baan 10 kan worden afgebroken en dat op deze plek 3 padelbanen mogen worden aangelegd.
Ons park zal dan uiteindelijk 9 tennisbanen en 5 padelbanen bevatten.

Hoe nu verder?
Onze financiering is mede door een geslaagde uitgifte van ledencertificaten rond.

In de maanden april en mei:

• Een omgevingsvergunning aanvragen
  • De afspraken met de gemeente formaliseren
  • Het opstellen en afronden van de contracten
  • Indienen BOSA aanvraag
  • Uitvoeringsplan maken

In de maanden juni, juli en augustus:

• Bouwrijp maken locatie
  • Bouwen padelbanen
  • Keuren en opleveren

Eind augustus of ergens in september:

• Opening van de 3 nieuwe padelbanen.
    De exacte datum wanneer de aanleg klaar zal zijn is op dit moment nog niet te geven. Een van de redenen hiervoor is dat de kooien voor de padelbanen uit Spanje moeten komen. Vanwege het succes van padel en daardoor de aanleg van veel nieuwe padelbanen in Nederland is de levertijd van deze kooien inmiddels verdubbeld.

Voor meer informatie verwijs ik naar de mail waarin de leden zijn uitgenodigd voor de ALV van 15 april jongstleden In de bijlage bij deze mail is uitleg over de uitbreiding van de padelbanen terug te lezen.

Jan-Jozef Beerens