Beste leden,

Zoals in de mail van maandag 28 september beloofd volgt nu meer informatie naar aanleiding van de maatregelen van de overheid ter bestrijding van het Corona virus en wat dat voor gevolgen heeft voor de leden van Triomf.

De competitie aanstaande weekeinde gaan gewoon door. Echter zoals inmiddels bekend is ons clubhuis gesloten. Als je gewend bent een sportdrankje te nuttigen tijdens je wedstrijd neem dat dan zelf mee. Wil je een boterham of fruit eten tussen je wedstrijden neem dat dan zelf mee. Na afloop van je wedstrijden moet je ons park zo spoedig als mogelijk verlaten. Het is dus niet de bedoeling om na je wedstrijd aan een 3e helft te beginnen.  Alcohol drinken is op ons terras is zolang deze anti Corona maatregelen van kracht zijn verboden.
De zijdeur naar de toiletten is open dus je kunt daar ook water voor in je bidon/fles tappen.

Voor onze leden die vrij willen tennissen tijdens de competitieperiode is er tijdens de zaterdagochtenden een mogelijkheid om te spelen. Check voor de tijden het digitale afhangsysteem.
Onze padelcompetitieteams spelen de komende twee weken op de vrijdagavond, check ook hier het digitale afhangsysteem of er ergens op deze vrijdagavonden nog gelegenheid is om vrij te spelen.

Onze doelstelling is dat elk competitieteam (ook de padel-competitieteams) twee banen ter beschikking krijgen, zodat je wedstrijden zo spoedig als mogelijk worden afgerond.

Mocht je nog vragen hebben over de seniorencompetitie dan kun je die stellen aan Marjo van der Wel, voor vragen over de jeugdcompetitie kun je terecht bij Rika van Swieten. Hun mailadressen zijn te vinden op onze website ltctriomf.nl

Wie mogen er nu wanneer op ons park aanwezig zijn?

Doordeweeks alleen die leden die digitaal hebben afgehangen om te spelen. Ook tijdens de tennislessen mogen ouders niet op ons park aanwezig zijn.
Tijdens competitiewedstrijden mogen er geen toeschouwers op ons park aanwezig zijn.
Zondag tijdens de competitie voor geel en groen mag 1 ouder per team aanwezig zijn, aan de uit teams wordt gevraagd zo weinig mogelijk ouders mee te sturen.
Namens het bestuur zijn Rika van Swieten en Marjo van der wel onder meer aanwezig om dit te controleren.

Voor die leden die vrij spelen is het de bedoeling dat je na je partij meteen het park verlaat. Neem dus niet zelf koffie, thee, frisdrank of taart mee om na je partijtje met je medespeler(s) te nuttigen.
Ook op het terras moeten we er alles aan doen om de voorgeschreven 1,5 meter afstand daadwerkelijk mogelijk te maken.

De leen-padelrackets zijn te vinden in de zijgang naar de toiletten. Leg ze daar ook weer terug.

Wij hopen dat iedereen zich aan de “Corona-regels” zal houden.

Namens het bestuur
Jan-Jozef Beerens