De clubavonden starten weer met ingang van dinsdag 21 Juli, tot nader order in een enigszins aangepaste vorm vanwege de Covid-19 maatregelen. We spelen vooralsnog weer 3 rondes van 45 minuten (startend 19:30, 20:15 en 21:00 uur), om het aantal wisselingen en dus contactmomenten te verminderen. Voor de clubavond zijn de banen 1, 2, 3, 4 en 5 gereserveerd. Uiteraard is iedereen welkom om 1, 2 of 3 rondes mee te spelen.
Helaas zijn de traditionele bitterballen na afloop momenteel nog niet toegestaan.

Mensen die mee willen doen moeten zich uiterlijk 5 minuten voor start van de (volgende) ronde melden bij de wedstrijdleiding, gezeten aan een tafeltje vooraan het terras op de hoek richting banen 2 en 3. Op deze tafel worden de pasjes verzameld en vervolgens komt het tot een indeling.

Als er te veel deelnemers zijn voor het aantal banen dat we hebben, dan zullen enkele spelers een ronde moeten wachten. Uiteraard zijn ze dan vrij om op dat moment op de normale manier af te hangen op andere banen.
De nieuwe indeling wordt 5 minuten voor de volgende ronde gemaakt. Als je weet dat je een volgende ronde niet mee gaat doen, laat dit dan vóór de start van jouw laatste ronde al weten aan de wedstrijdleiding, om te voorkomen dat je toch ingedeeld wordt.
Omdat niet op voorhand bekend is hoeveel deelnemers er komen en wie dat zijn, kunnen we niet de hele indeling in één keer maken. Per ronde moet er dus even gekeken worden naar de nieuwe indeling.

Het is de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers om de 1,5 meter te handhaven en elkaar daar ook bij te helpen.

We zien graag de enthousiastelingen weer terug op de dinsdagavonden.

De clubavond commissie
Jan Karel Burggraaff