Beste Leden,

De avondklok is met ingang van a.s. zaterdag een gegeven. De invoering van de avondklok door de overheid heeft ook gevolgen voor alle actieve leden van LTC Triomf. In deze briefing worden puntsgewijs de gevolgen op een rijtje gezet.  

1.   De avondklok gaat in om 21.00 uur en duurt tot 05.30 uur. Er kan voor tennisbanen en padelbanen vanaf zaterdag afgehangen worden tot 21.00 uur. Het is de verantwoordelijkheid van de spelers zelf om op tijd te stoppen met spelen, zodat je daadwerkelijk om 21.00 uur thuis kan zijn op het moment dus dat de avondklok ingaat. De laatste spelers die het terrein verlaten wordt verzocht zo nodig alle baanverlichting uit te doen, de achterdeur te sluiten en de hekken dicht te doen.

2.   Om wat meer speelruimte te creëren is het vanaf nu tot aan het moment dat de overheid besluit de avondklok weer af te schaffen mogelijk om in de ochtend vanaf 08.00 uur te reserveren en te spelen. Dit geldt uiteraard voor de tennissers en de padellers onder ons. Het is toegestaan de baanverlichting aan te doen. Vergeet deze niet uit te doen als je de baan verlaat.

3.   Onze oproep aan iedereen voor wie dat mogelijk is zo veel als mogelijk overdag af te hangen en te gaan tennissen of padellen ivm de verminderde beschikbaarheid van de banen in de avond.

4.   Door het ingaan van de avondklok heeft het bestuur in overleg met de tennisschool en de padelschool besloten dat er komende twee zaterdagen (30-jan en 6-feb) banen vrijgegeven gaan worden waarop gelest kan worden. Op het afhangbord (online) zal duidelijk zijn op welke tijdstippen dat zal zijn. Het bestuur heeft dit besloten om de continuïteit van de beide scholen en de lessen te kunnen waarborgen.  

Verder blijven uiteraard alle maatregelen die genomen zijn op onze vereniging om Corona tegen te gaan van kracht.  

De maatregelen zijn weer een beperking voor ons allemaal, maar wij mogen nog wel tennissen en padellen en dat is het merendeel van de andere sporten in Nederland niet gegeven. Kortom maak gebruik van de mogelijkheden die wij nog steeds hebben maar houd ook rekening met het gegeven dat er komende periode minder banen beschikbaar zijn zodat iedereen die dat wil nog kan spelen.  

Tot ziens op onze banen,  
Met vriendelijke groet,
Jan-Jozef Beerens
Secretaris

91 x bekeken