Na 7 jaar met veel plezier en passie bij LTC Triomf veel leden ( senioren en junioren) les te hebben gegeven, heeft Rene Jonckheere besloten om te stoppen bij tennisschool Rob Mentink en dus ook bij LTC Triomf. Niet alleen heeft hij op bekwame en passievolle wijze de lessen verzorgd, maar ook is hij al die jaren een aanspreekpunt geweest voor alle commissies en leden van de club. Rene heeft als hoofdtrainer op het park er zeker voor gezorgd dat de nieuwe en oude leden enthousiast trainden, de trainers goed aan de slag konden en vele evenementen op de club gladjes verliepen. We vinden het heel jammer dat Rene er voor gekozen heeft om niet door te gaan bij LTC Triomf, maar we respecteren natuurlijk zijn keuze. Wij wensen hem alle goeds voor de toekomst en gaan natuurlijk ook nog live afscheid van hem nemen. De plaats van het afscheid is natuurlijk wel bekend: bij ons op de club, datum en tijd houdt u nog even van ons tegoed!

Na dit vervelende nieuws is er gelukkig ook goed nieuws: Nieuwe hoofdtrainer: Arthur Hamer!

Rob Mentink: “Ik ben blij en trots dat ik Arthur Hamers kan introduceren als nieuwe hoofdtrainer van LTC Triomf. Met Arthur komt er een ervaren en gepassioneerde tennisleraar op het park. Arthur is in hart en nieren een clubmens en zal per 1 oktober 2021 het aanspreekpunt van de tennisschool zijn. Wil je graag kennismaken met Arthur? Dat kan op zaterdag 11 september van 14.00- 16.00 uur bij de LTC Triomf. Meer info over Arthur staat op onze site