Beste Triomfleden,

Gisteren bereikte ons het zeer verdrietige bericht dat ons lid Mariëtte Kaandorp zeer onverwacht is overleden. Mariëtte mocht slechts 35 worden…

Mariëtte was nog niet zo heel lang lid, maar slaagde er in deze korte tijd in om veel mensen te leren kennen. Ze was dan ook een zeer graag geziene speelster op onze banen. Ik heb haar ontmoet op de “nieuwe ledenavond” waar zij vertelde dat ze uit Rotterdam kwam, maar op zoek was naar een èchte vereniging. Deze had ze dus in Bergschenhoek gevonden, waarna ze geen kans onbenut liet om te komen spelen. Het maakte daarbij niet uit of het op een tennis- of een padelbaan was.

Iedereen die met haar heeft gespeeld zal zich Mariëtte herinneren als een hele spontane en geïnteresseerde vrouw, maar zeker ook als een enorm getalenteerde en superfanatieke speelster. Haar drive en aanwezigheid zal binnen de vereniging enorm gemist worden.

Wij wensen de familie van Mariëtte, haar naasten en al haar (sport)vrienden ontzettend veel kracht, rust en sterkte bij het verwerken van dit onvoorstelbare verlies.

Namens het bestuur,
Patrick Kuijt