Gelukkig weer wat goed nieuws. Jeugdleden tot en met 18 jaar mogen onder voorwaarden de baan weer op vanaf woensdag 29 april. We zullen beperkt open gaan, hoe dat werkt lees je hieronder.

Tennislessen vanaf 29 april
Alle jeugdleden t/m 18 jaar die tennisles volgen bij Tennisschool Rob Mentink ontvangen van de tennisschool een mail met een dag en tijdstip wanneer je les plaats vindt met daarnaast een protocol onder welke voorwaarden er op ons park tennisles mag worden gevolgd. Het protocol voor tennislessen vind je hier.

Vrij tennissen vanaf 29 april
De jeugdleden t/m 18 jaar mogen ook vrij tennissen op ons park, daarvoor moet je via de KNLTB club app eerst een baan reserveren, dat kan op de dag zelf tot 12.00 uur. Je kunt een baan reserveren voor een uur. Maandag t/m vrijdag vanaf 13.30 uur tot 19.00 uur. Tijdens het komend weekend za 2 en zo 3 mei kan er tussen 11.00 en 15.00 gereserveerd worden.
Heb je geen baan gereserveerd dan mag je de baan niet op! Jeugd t/m 12 mag met meer kinderen de baan op, jeugd van 12 t/m 18 alleen singelen.
Je mag ook met vrienden of vriendinnetjes (t/m 18 jaar) komen tennissen die geen lid zijn van Triomf. Je kunt deze niet leden alleen meenemen als je hen voor dat je kan gaan spelen hebt aangemeld als introducé via de club app. Daarop kun je ook de exacte tijden en banen zien wanneer het park open is om vrij te tennissen.
De gemeente heeft als voorwaarde gesteld dat als er vrij getennist wordt er toezicht moet zijn. Een lid van het bestuur zal tijdens het vrij tennissen aanwezig zijn om toezicht te houden. Het clubhuis blijft voorlopig nog gesloten!
Voor de protocollen bij vrij tennissen klik hier.

Heb jij of je ouders nog vragen dan kan er gemaild naar marjovdwel@gmail.com of geappt met 06 – 53417578 worden met ons Corona – aanspreekpunt Marjo van der Wel.
Ouders die willen dat er ook op andere tijden getennist kan worden als hierboven aangeboden kunnen zich ook aanmelden als toezichthouder bij Marjo.

Voor onze leden van 19 jaar en ouder geldt dat alle beperkende maatregelen nog van kracht blijven. Er niet mag worden getennist of gelest door onze leden van 19 jaar en ouder dus ook niet samen met je kinderen. De gemeente zal hierop streng controleren.

Voorjaarscompetitie en Tournooien
De voorjaarscompetitie is nu door de KNLTB geschrapt. De KNLTB hoopt dat de najaarscompetitie in welke opzet dan ook wel doorgang zal kunnen vinden en komt met nieuws hierover als er daarover meer duidelijkheid kan worden gegeven.
Tournooien zullen tot 14 juni sowieso niet plaatsvinden. Mochten de omstandigheden dat toelaten dan overwegen wij in het weekend van 21 juni nog iets van clubkampioenschappen te organiseren.
Ook de 29ste editie van het Oldtimerstoernooi is afgelast. LTV Bleiswijk heeft toegezegd volgend jaar de organisatie alsnog op zich te nemen !

Alle genomen maatregelen door de KNLTB i.v.m. COVID 19 zijn te lezen door hier te klikken.
Woensdag 13 mei komt de regering met een vervolg op alle Coronamaatregelen. Wij spreken de hoop uit dat de maatregelen weer wat meer zullen worden versoepeld en dat dan ook onze seniorleden weer de baan op mogen.

Namens het bestuur van Triomf
Jan-Jozef Beerens