Tijdens de vorige week gehouden digitale Algemene Ledenvergadering van Tennis- en padelvereniging Triomf werd een voorstel gedaan om het huidig aantal padelbanen uit te breiden met twee of drie. Het voorstel werd door de leden aangenomen, maar zal eerst binnenkort besproken worden met de afdeling sport van de gemeente.

Als de banen er komen zal dat zijn op de plek van een tennisbaan die daarvoor zal moeten wijken. Om het financieel rond te krijgen zal een crowdfunding worden opgezet en ook zal de vereniging op zoek gaan naar nieuwe sponsoren met de vraag of zij mede deel kunnen nemen aan realisatie. Als alles lukt zouden de banen in het voorjaar reeds vorm kunnen krijgen, is de hoop van het bestuur onder leiding van voorzitter Joost Oudshoorn.

Grootste

Met de komst van de huidige padelbanen die eerder dit jaar op 6 september officieel werden geopend is Triomf met 150 leden gegroeid en daarmee de grootste tennis/padelvereniging van Lansingerland geworden. Bovendien spelen rond de honderd leden zowel tennis als padel. Er worden lessen, clinics en events verzorgd door padelschool Padel-Only en inmiddels hebben niet alleen Lansingerlanders, maar ook tal van (ex) profvoetballers de banen gevonden om er regelmatig op te spelen. Ab Gelton, medewerker van hoofdsponsor Auto Hofman en tevens groot Feyenoordsupporter, bleek een goede tegenstander van Robin van Persie.
Voor vragen kan contact worden opgenomen via padel@ltctriomf.nl

Dit artikel is afkomstig van de Heraut (door Trees Borkus-Henskens)

238 x bekeken