Competitie tennis en padel
Op dit moment van schrijven zitten we midden in de periode van de voorjaarscompetitie tennis en padel. Als je vrij wil spelen kijk dan goed in de app of en wanneer je kan afhangen. Tijdens de competities is dat vaak erg moeilijk.
Daarom hieronder de opsomming van data dat de competities plaats hebben.
De tenniscompetitie vindt plaats van 3 april tot en met 17 juni. Er wordt gespeeld op de vrijdagavond, zaterdagmiddag en de zondag.
De padelvoorjaarscompetitie vindt plaats van 8 april tot en met 29 mei. De padellers spelen competitie op de vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondag.
Er wordt door LTC Triomf ook nog deelgenomen aan de padelzomercompetitie, dan wordt er alleen op de vrijdagavonden gespeeld van 3 juni tot en met 1 juli.
De Interne competitie wordt gespeeld op de dinsdagavonden van 5 april tot en met 14 juni.

Op het park
Dit bericht is een herhaling van het bericht uit de vorige nieuwsbrief maar deze herhaling is helaas wel broodnodig. De verlichting op de tennis en padelbanen blijft na het spelen nog te vaak branden.
Als de baan na jullie niet meer wordt bezet, m.a.w. als jullie de laatste bespelers zijn, dat kan bijvoorbeeld ook al om 20.00 of 21.00 uur in de avond zijn zet dan alstublieft de verlichting van je baan uit.
Om zeker te weten of jullie de laatste zijn kijk goed om jullie heen en om het zeker te weten kijk even op het digitale afhangbord in de app of er na jullie nog is afgehangen.
Ook is het na het tennissen echt de bedoeling dat de baan waarop jullie net hebben gespeeld wordt gesleept. Dat hoeft alleen niet als de baan erg nat is door regenval.
Iedereen bedankt voor zijn medewerking.

Bardienst – de Reservelijst
Er worden nog mensen gezocht die  op de reservelijst bardienst willen staan. Vooral voor jongeren is dit interessant. Voor 4 uur per maand bardienst draaien kun je 25 euro verdienen. Interesse geef je op via barcommissie@ltctriomf.nl

Openingstoernooi
Op 27 maart j.l heeft het openingstoernooi plaatsgevonden. Het was door de goede organisatie, het mooie weer en de heerlijke plank achteraf een erg geslaagde padeldag en tennismiddag. We kijken nu al vast weer uit naar het openingstoernooi van 2023.


Agenda
Naast de data competities zie boven kunnen we binnenkort nog uitkijken naar de volgende evenementen:
27 juni tot en met 3 juli: Veldwerk clubkampioenschappen tennis en padel
9 juli vanaf 14.00 uur: Het ladiesevent

284 x bekeken