Openingstoernooi 27 maart

De wintermaanden zijn bijna weer voorbij en er staan alweer competities en toernooien op de planning. Om te beginnen: Het openingstoernooi van Triomf. Een toernooi dat in het teken staat van gezelligheid, lekkere hapjes, drankjes en leuke wedstrijden.

Wanneer: Zondag 27 maart 2022, van 9.00 tot ± 17.00
Voor wie: Seniorleden van LTC Triomf
Wat: Padel en tennis (je kunt je voor één onderdeel inschrijven)

Geef je op samen met je partner. Heb je nog geen partner? Dan kun je je ook individueel inschrijven en dan proberen wij een partner voor je te vinden. In principe is het toernooi genderneutraal en maken wij de indeling op basis van niveau/speelsterkte.

Schrijf je hier in voor PADEL
Schrijf je hier in voor TENNIS

We hebben beperkte plekken, dus schrijf je gauw in! We kijken uit naar je deelname en naar een gezellige dag!
Heb je nog vragen? Mail dan naar openingstoernooitriomf@gmail.com.

Sportieve groet,
Jan Nijmands, Fred Valkenburg, Dian Sonneveld en Margot van Wermeskerken

Open Dag

WIN EEN RACKET!!!
Wil jij ook graag een racket winnen??
Laat al jouw vrienden en klasgenoten naar onze OPEN DAG op zaterdag 12 maart komen tussen 13.00 en 15.00 uur!
De jeugddeelnemers aan de Open Dag kunnen bij de club aangegeven hoe zij over onze Open Dag gehoord hebben. Wordt jouw naam het meest genoemd, win je een racket. (naar keuze tennis of padel)
Zet hem op allemaal!!!

Op het park

Helaas blijft de verlichting op de tennis en padelbanen na het spelen te vaak nog branden. Zet alstublieft de verlichting van je baan uit als jullie de laatste bespelers zijn. Om te weten of jullie de laatste zijn kijk goed om jullie heen en om het zeker te weten kijk even op het digitale afhangbord in de app of er na jullie nog is afgehangen.
Iedereen bedankt voor zijn medewerking.

Introducés

Het meenemen van een introducé is vanaf nu weer mogelijk. De kosten voor één introducé zijn 5 euro. De voorwaarden zijn dat de 5 euro worden afgerekend vooraf aan de bar en dat een lid maximaal 1 persoon introduceert. Een persoon mag maximaal 3 keer per jaar worden geïntroduceerd. Na 3 keer weet de introducé vast wel of hij of zij lid wil worden van Triomf of juist niet.

21 februari – Algemene Leden Vergadering aanvang 20.00 muur Clubhuis LTC Triomf

12 maart – Open Dag

13 maart – Snerttoernooi 13.00 – 17.00 uur (informatie volgt)

26 maart – Officiële Opening padelbanen