De 1e nieuwsbrief van 2020!, met een nieuw bestuurslid, nieuwe sponsor, rookvrij tennispark en meer…

Kennismaking
Beste Triomf-leden,

Tijdens de laatste ALV ben ik toegetreden tot het bestuur en aangezien ik me goed voor kan stellen dat lang niet iedereen binnen onze vereniging mij kent, leek dit me een goed moment mezelf aan jullie voor te stellen.

Mijn naam is Patrick Kuijt en ik ben 44 jaar. Sinds meer dan 6 jaar getrouwd met Rosalie en sinds 2 november jl. de trotse vader van Fedde. Ik werk bij Canon Benelux als Sales Manager op het gebied van grootformaat printers (denk daarbij aan bouwtekeningen, posters en prints op canvas etc) . Oorspronkelijk kom ik uit Voorschoten en aangezien de roots van Rosalie in Lekkerkerk liggen, was het volkomen logisch dat we uiteindelijk aan deze kant van Rotterdam terecht zouden komen. Een aantal vrienden en bekenden woonden al in Bergschenhoek, waardoor we het dorp kenden en de keuze heel makkelijk werd.

We wonen sinds 2016 in Bergschenhoek en zijn ook direct lid geworden van Triomf, om zo het dorp en de mensen te leren kennen. Achteraf bleek dat een schot in de roos en doordat we direct door heel veel leden in hun midden zijn verwelkomd, hebben we inmiddels veel gezellige mensen leren kennen!! Toen een tijdje geleden de enquête binnenkwam m.b.t. het voornemen padel te gaan aanbieden bij Triomf en hierbij ook leden werden gevraagd om mee te denken, heb ik me dan ook geen moment bedacht en me aangemeld. Het leek mij een leuke kans om de vereniging en de leden nog beter te leren kennen en ook iets te betekenen. Inmiddels hebben we binnen de padelcommissie uitgebreid de handen uit de mouwen gestoken en gaan we in het nieuwe jaar beginnen met de aanleg. Namens de padelcommissie mag ik nu plaatsnemen in het bestuur en daar heb ik enorm veel zin in! Ik kijk er naar uit om iedereen in 2020 persoonlijk te ontmoeten, op of rond onze padelbanen!!! Wellicht ten overvloede, maar mochten jullie nog vragen hebben m.b.t. padel, dan kunnen jullie mij bereiken via padel@ltctriomf.nl

Tot binnenkort!!
Hartelijke groet,
Patrick Kuijt

Voorjaarscompetitie

De data voor de voorjaarscompetitie zijn inmiddels terug te vinden in de clubapp en binnenkort uiteraard ook op de website van LTC Triomf. Er hebben zich weer veel teams ingeschreven, vooral de vrijdagavond is weer erg gewild. Om al de teams op de vrijdag te kunnen plaatsen hebben we creatief moeten zijn. Op de vrijdagavond hebben zich 19 teams ingeschreven, officieel kunnen we maar 14 teams plaatsen. Daarom zijn we tot de volgende oplossingen gekomen, 16 teams spelen hun thuiswedstrijden gewoon op Triomf. Dat is erg druk daarom heeft Marjo van der Wel, de competitieleidster ook banen in de hal van Bleiswijk gereserveerd. Deze optie kost 10 euro per wedstrijd maar is bedoeld voor achter de hand, als er sprake is van bijvoorbeeld erg slecht weer. In principe kunnen 16 teams (8 teams per wedstrijdronde) thuis spelen. Dat wil wel zeggen dat er eigenlijk 3 teams te veel zijn, deze 3 teams zullen hun thuiswedstrijden niet bij LTC Triomf spelen, maar tennisvereniging TOEG heeft voor deze 3 teams plek naast hun eigen teams op hun tennispark. Op zaterdag hebben zich 14 teams ingeschreven, dat betekent dus een gezellig gevuld tennispark. Op zondag speelt de jeugd (8 gele teams) en ook nog 1 jong seniorenteam. Kortom LTC Triomf is erg goed vertegenwoordigd in de voorjaarscompetitie.

Duurzaamheid

Op de ALV is ook een voordracht gehouden door Wies Oudshoorn over allerlei aspecten van duurzaamheid en daarna kwam uiteraard aan de orde wat wij als LTC Triomf kunnen bijdragen aan het aspect duurzaamheid. Ivo Zuidervaart heeft het op zich genomen met dit onderwerp aan de slag te gaan. Hij kan dat uiteraard niet alleen en hij zoekt leden die samen met hem aan de slag willen om in eerste instantie allerlei zaken met betrekking tot duurzaamheid te onderzoeken. Heb jij interesse dan kun je je hiervoor opgeven via secretaris@ltctriomf.nl

Nieuwe sponsor Hofman Auto’s

Tijdens de ALV heeft Ab Gelton namens Wim Hofman Auto’s een hoofdsponsorovereenkomst getekend met LTC Triomf. Deze overeenkomst is voor drie jaar en Wim Hofman Auto’s zal niet alleen in al onze uitingen terug te zien zijn maar heeft ook de sponsoring van een volledige padelbaan op zich genomen. Daarnaast heeft Wim Hofman Auto’s een Tesla Bodyshop, deze zal prominent aan de voorgevel worden gepromoot. Wij zijn Ab dankbaar voor zijn betrokkenheid en zien uit naar een succesvolle samenwerking.

Snerttoernooi

Zondag 9 februari vindt het jaarlijkse Snerttoernooi weer plaats. Het snerttoernooi staat open voor dubbels, dus zowel mix als dames/herendubbels, voor alle speelsterktes, ook beginners! Het Snertoernooi is Is een gezelligheidstoernooi. Er wordt gedubbeld van 13.00 tot 17.00 uur daarna is het tijd voor soep en gluhwein. Inschrijven kan per mail marjovanderwel@planet.nl te richten aan Marjo van der Wel. Het Inschrijfgeld is € 5,00 p.p.


Er wordt tegenwoordig flink getennist op de maandagochtend en vrijdagochtend door heren van 55+. Echter hoe meer zielen hoe meer vreugd dus ben jij een heer van 55+ met enige tenniservaring en heb je zin om op maandagochtend of vrijdagochtend met enige regelmaat te tennissen dan kun jij je opgeven voor de maandag- (aadvandop@gmail.com) en/of de vrijdagochtendgroep (margareth_valk@hotmail.com).
Na aanmelding word je geplaatst in de lijst van afspreken.nl. Als dat is gebeurd kun je per week aangeven of je kunt meedoen. Met de indeling van de dubbels wordt uiteraard rekening gehouden met het niveau van de spelers.


Eind maart vindt het Concert at the Park weer plaats. De organisatie zoekt nog een aantal vrijwilligers die willen meehelpen met allerhande werkzaamheden die dit Concert mogelijk maken. Vrijwiligers die zich aanmelden namens Triomf zorgen ervoor dat onze vereniging een aanzienlijke bijdrage ontvangt.

Op dit moment van schrijven zoeken de organisatie nog vrijwilligers voor:
Zaterdag 21-03-2020
Zondag 22-3-2020
Vrijdag 27-03-2020
Zaterdag 28-03-2020
Zondag 29-03-2020

De overige data waarop je als vrijwilliger aan de slag kunt en overige informatie vind je in het onderstaande online formulier!
https://drive.google.com/open?id=1J-zrSj8bAWj2vOhuwSH9v2mkSRfApgDx4g0rrMumIB0

Het tennispark rookvrij

Op de ALV van afgelopen december is een besluit genomen dat ons tennispark rookvrij zal gaan worden.Het bestuur heeft echter als voorwaarde gesteld dat ereen goede oplossing moet komen om te voorkomen dat de rokers zich gaan verplaatsen naar het hek bij de fietsenstalling, zodat niet-rokers toch door de rook moeten lopen voordat ze bij de tennisbanen zijn. Iedereen die hiervoor een goed idee heeft wordt van harte uitgenodigd zich te melden bij het bestuur.

Jan-Jozef BeerensSecretaris
62 x bekeken