Afhangen
Vanwege de avondklok en de overige Coronamaatregelen is er een grote druk op de baanbezetting ontstaan, zeker in de avonduren. We vragen daarom de leden als dat voor hen mogelijk is tijdens de daluren (overdag) te gaan tennissen of padellen. Helaas is alleen overdag te tennissen of te padellen als enige oplossing niet voldoende om zoveel mogelijk leden de gelegenheid te geven van onze tennis- en padelbanen gebruik te kunnen maken. Daarom is het voorlopig de leden toegestaan om slechts 1x per dag af te hangen. Maximaal mag een lid dit 5 van de 7 dagen die een week telt doen!

Het is sinds kort mogelijk om al vanaf 8.00 uur in de ochtend af te hangen, de laatste afhangmogelijkheid is 20.00 uur in de avond. Je bent wel zelf verantwoordelijk om
weer op tijd thuis te zijn zolang de avondklok van kracht is in Nederland. Dit is een tijdelijke maatregel die van kracht zal zijn totdat er weer mag worden
gedubbeld. Het bestuur is ervan overtuigd deze maatregelen een betere doorstroming tot gevolg zal hebben en dat er meer leden ook daadwerkelijk in staat zullen zijn af te hangen en
te tennissen of te padellen.

Sponsoring
Voor ons Open Toernooi wordt voor de komende editie nog een hoofdsponsor gezocht. Belangstellenden kunnen contact opnemen met onze voorzitter Joost Oudshoorn (voorzitter@ltctriomf.nl).

Evenementen
De jaarkalender voor 2021 is nu nog een erg lege kalender. De oorzaak zijn alle beperkingen die ons worden opgelegd door de Coronamaatregelen van de overheid.
Volgende maand zal er meer duidelijk zijn wat er met de Coronamaatregelen zal gaan gebeuren. Vanaf dat moment weten we ook welke evenementen er nog kunnen
worden ingepland dit seizoen.

Ons Tennispark

Ons park biedt nu een wat rommelige aanblik, dat heeft onder meer te maken met de werkzaamheden ter vervanging van de kabel door glasvezel. De bodem achter baan 4, maar ook tussen baan 3 & 4 en baan 5 & 6 is op dit moment erg modderig en drassig. De oorzaak het snoeien van de coniferen en de afvoer van het snoeiafval. Op het moment dat de weersomstandigheden dat weer toelaten, als het dus weer droger zal zijn, zal het een en ander herstelt gaan worden. Het devies tot die tijd, omzeil de modder.

Verlichting
Het komt voor dat de verlichting van de banen ook overdag aan staat. Zet a.u.b. de verlichting uit op momenten dat verlichting van de banen niet nodig is.

Bardienst
Bij de verrekening van de jaarlijkse contributie krijg je als lid ook de keuze voorgelegd of je bardienst wil draaien of dat je, je bardienst wil afkopen. Normaal gesproken draait een lid 2x bardienst per jaar of koopt dat af door 60 euro te betalen. Op dit moment is het clubhuis vanwege Corona gesloten, maar we hopen dat het clubhuis snel weer open zal mogen dit jaar.
Joost van Dam ons bestuurslid barzaken verwacht daarom nog heel wat mensen nodig te hebben om de bardiensten te kunnen bemensen. Het afkoopbedrag wordt eenmalig verlaagd naar 45 euro, omdat we niet verwachten dat het clubhuis voor 1 april de deuren zal mogen openen.