Beste Triomf-leden,  

We gaan beginnen! Afgelopen zaterdag zijn de lichtmasten neer gehaald. Komende maandag, 28 juni, gaat Loonbedrijf Van Etten starten met de werkzaamheden en dus met de ontmanteling van baan 10. Vanaf heden zijn baan 9 en 10 dus afgesloten tot het moment dat het weer veilig is om op baan 9 te spelen.  Nadat Van Etten klaar is met de werkzaamheden zal op 12 juli padel.nl starten met de werkzaamheden. Als alles gaat zoals in het bouwoverleg gepland, dan wordt op 16 juli beton gestort. Dit moet twee weken drogen. Het spreekt voor zich dat de bouwplaats tijdens de werkzaamheden niet betreden mag worden, en aangezien bouwwerkzaamheden meestal ongemakken met zich meebrengen, vragen wij jullie begrip voor eventuele hinder. Uiteraard doen we er alles aan om de hinder tot een minimum te beperken. 

Op dit moment ziet het er naar uit dat de kooien volgens plan geleverd gaan worden en dat betekend dat we netjes op schema liggen voor de ingebruikname, halverwege september. Of dat op tijd is voor de competitie houden wij goed in de gaten en we zullen dat natuurlijk ook via de nieuwsbrief laten weten. Hou dus de komende nieuwsbrieven goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle vorderingen.  

Groet, Patrick 

Najaarscompetitie
Marjo heeft alle aanvoerders van competitieteams geïnformeerd. Alle inschrijvingen zijn terug te vinden op de website. Er zal vanaf 17 september gespeeld worden op vrijdagavond, zaterdag overdag en ’s avonds en zondag ook speelt er nog één seniorendames team op dinsdag. Zowel tennis als padel. In totaal hebben zich 60 teams ingeschreven!

Afhangschrijven via afhangbord clubhuis
Nu de situatie qua bezoek aan de club weer redelijk is genormaliseerd beraadt het bestuur zich of we weer terug gaan naar de oude situatie waarbij tennisbanen op het clubhuis dienen te worden afgehangen en zo ja ook weer voor de oude tijden (half uur single en drie kwartier dubbelen). Veel leden zijn blij met het afhangen op afstand dus we willen de mogelijke scenario’s goed verkennen waarbij ook de beperkingen van de afhangbord software een rol gaan spelen. Padellers blijven zeker tot de nieuwe banen er zijn op afstand reserveren.  

Plastic flesjes vanaf 1 juli met statiegeld
Vanaf 1 juli worden alle plastic flesjes belast met statiegeld. Omdat het teruggeven van statiegeld aan de bar geen optie is zullen wij de prijzen van plastic flesjes (AA, Aquarius, water) met 10 cent verhogen. Wij betalen 15 cent statiegeld per flesje aan onze leverancier dus jullie worden verzocht de plastic flestjes die bij de bar worden gekocht in de Oranje flescontainer te retourneren. Deze kunnen we bij onze leverancier weer inleveren voor 15 cent. Alvast bedankt voor jullie hulp!

Barbezetting
Omdat wij de openingstijden op zaterdag en zondag willen handhaven in combinatie met de vele activititeiten zijn wij naarstig op zoek naar leden of (enthousiaste vrienden van) leden tussen 16 en 20 jaar oud om op oproepbasis te werken achter de bar. Ervaring is niet nodig wel enthousiasme en energie. We betalen naar leeftijd en ervaring. Veel uren dienen in het weekend van september en oktober worden gevraagd. Heb je interesse neem vrijblijvend contact op met Joost van Dam via barcommissie@ltctriomf.nl of d.m.v. een reply op deze mail

Indelen bardiensten
Joost van Dam zal per 1 juli alle bardiensten automatisch gaan indelen voor de rest van dit kalenderjaar. Wil je dus nog zelf bepalen op welk tijdstip je bardienst draait, zorg dan dat je je vóór 1 juli hebt ingeschreven via de clubapp.

217 x bekeken