Update Padel

In de afgelopen week is Loonbedrijf Van Etten begonnen met het bouwrijp maken van het terrein voor de padelbanen. Inmiddels zijn de bossages verwijderd en zal deze week het zogenaamde cunet opgeleverd worden, waarna het team van Padel.nl gaat starten met de aanleg van de banen. Eerste fase is het storten van zand in het cunet. Al deze voorbereidingen leiden uiteindelijk tot een oplevering, ijs en weder dienende, rond de laatste week van april.  Onze planning is, zoals eerder gezegd, om de banen feestelijk te openen op 6 juni. Op dit moment kun je je voorstellen dat het moeilijk is te overzien welke factoren eventueel invloed kunnen hebben op de planning, maar hou vooral de website, de nieuwsbrief en de social media kanalen in de gaten. We zullen je up to date houden m.b.t. alle ontwikkelingen. 


**BELANGRIJK** Vanwege het storten van zand en daarna beton en vanwege potentieel gevaar op een bouwplaats in het algemeen, is het gebied achter en rondom baan 6 afgezet. Ik verzoek iedereen met klem dit gebied niet te betreden. Als je op baan 6 speelt, dan is de enige toegestane manier om daar te komen via baan 5
 
 
Voorjaarscompetitie

Maak je geen vast onderdeel uit van een competitieteam maar vind je het wel erg leuk om af en toe in te vallen in de competitie dan kun je jezelf opgeven bij Marjo van der Wel door haar te mailen marjovanderwel@gmail.com Marjo plaatst je dan op de invallerslijst.

In de eerste week van april start de voorjaarscompetitie weer, op competitiedagen c.q. avonden zijn er slechts beperkt banen beschikbaar om vrij te kunnen spelen.

Cash of Pin
Afbeeldingsresultaat voor stockvrij afbeelding van pinnen
Gedurende de ochtenden betalen nog veel leden hun consumpties à contant. In principe moeten de betalingen per pin. Dat maakt controle makkelijker. Minder cash in de kassa is ook gewoon veiliger. Het verzoek van het bestuur is dus om cash betalingen zoveel als mogelijk te voorkomen.

Het LTC Triomf Gin Openingstoernooi
Op 29 maart aanstaande vindt het traditionele openingstoernooi plaats. Het is nog steeds mogelijk om je voor dit gezellige toernooi op te geven door te mailen naar nijmandsjlj@lijbrandt.nl
Het is mogelijk je op te geven als damesdubbel, herendubbel of mixed dubbel. Geef ook aan wat je/jullie huidige ranking is, zodat met de indeling daar rekening mee kan worden gehouden.
Individueel opgeven kan ook, dan zoekt de organisatie een geschikte tennispartner voor je uit. Om mee te kunnen doen moet je 18 jaar of ouder zijn.
Je bent welkom vanaf 13.00 uur, de wedstrijden starten om 13.30 uur en duren tot omstreeks 18.00 uur. Let op in dit weekeinde gaat de zomertijd in.

Graag tot 29 maart
Jan Nijmands
Fred Valkenburg
Nathalie van Bakel 
138 x bekeken