Iedereen kan meedoen!
Voor de nieuwe leden is het op het ogenblik misschien wat moeilijk om in contact te komen met andere leden, omdat er momenteel geen georganiseerde activiteiten zijn bij Triomf.
Maar er zijn wel al heel wat groepjes actief, waarbij je je kunt aansluiten.
Zo is er op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend een herentennisgroep, waarbij iedereen, die dat wil, zich kan aansluiten. Stuur daarvoor even een mail naar Fred Valkenburg (margareth_valk@hotmail.com), die zorgt ervoor dat het in orde komt.
Ook is er een damestennis app-groep actief (avond); om hieraan toegevoegd te worden, stuur even een mail naar marjovanderwel@gmail.com.

Daarnaast zijn er 2 padel app-groepen, één voor starters en één voor gevorderden, ook hiervoor bij Marjo opgeven. Misschien is het ook leuk om overdag een padel app-groep of damestennis app-groep in het leven te roepen, als je interesse hebt, laat het me even weten. Misschien zoeken al bestaande tennisgroepjes ook wat uitbreiding.
Voor de jeugd zou het leuk zijn, als er zo af en toe een instuif georganiseerd wordt. Daarvoor zoeken we wat ouders, die daarmee willen helpen. Want lessen is leuk, maar wedstrijdjes spelen met en tegen elkaar is nog leuker!
Voor alle informatie stuur een mail naar marjovanderwel@gmail.com of bel 06-53417578.

Een nieuwe hoofdsponsor voor het Open Toernooi
Met ingang van dit jaar verwelkomen wij een nieuwe hoofdsponsor voor ons open toernooi. De nieuwe sponsor voor dit toernooi is Veldwerk, bij ons allen al bekend als sponsor van de clubkampioenschappen. Het contract met Veldwerk is inmiddels van de vereiste handtekeningen voorzien.

Gewijzigde maatregel vanaf 31 maart
De avondklok geldt van per 31 maart van 22.00 tot 4.30 uur. Er kan worden afgehangen tot 22.00 uur. De leden zijn zelf verantwoordelijk om op tijd thuis te zijn voordat de avondklok ingaat. Wij adviseren ons park om 21.45 uur te verlaten. Het bestuur verzoekt met klem al onze leden zich aan deze regel en de al bestaande regels vanwege Corona te houden en gaan er dus van uit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt.

Padel, afhangen, introducees en een extra ALV
In de vorige nieuwsbrief gaf ik al aan dat een dezer dagen de uitnodiging voor de Bijzondere ALV op de digitale mat zou vallen. In de komende dagen gaat dat gebeuren. De ALV staat gepland op donderdag 15 april om 20.00 uur. De agenda, de details en de relevante stukken tref je in de uitnodiging.

Dat betekend dat de voorgenomen uitbreiding van het aantal padelbanen nu heel dichtbij komt. Het betekend ook dat we tot het moment dat we de nieuwe banen openen, we maar twee banen tot onze beschikking hebben. Iedereen die graag padel speelt zal het met mij eens zijn dat dat te weinig is voor het aantal enthousiastelingen bij Triomf, maar feit is wel dat we het er samen mee zullen moeten doen op dit moment. “Samen” is wat mij betreft wel de belangrijkste term. We merken dat er te vaak, laten we het noemen, creatief afgehangen wordt. Dat is wellicht begrijpelijk gezien de schaarste van mogelijkheden om te spelen, maar de groeiende frustratie bij leden die buiten de boot vallen is ook heel logisch. Er is binnen het bestuur gekeken naar mogelijkheden om e.e.a. zoveel mogelijk te stroomlijnen (bv maximaal 5x per week spelen), binnen de technische beperkingen van het afhangsysteem, maar de conclusie blijft wat mij betreft dat alle scenario’s vallen of staan met de naleving door alle Triomfleden. Afhangen onder andere namen, afhangen met namen waar je niet mee gaat spelen, introducees en meer regelmatige geziene manieren om een uurtje op de padelbaan te bemachtigen zijn manieren die mijns inziens geen voorbeelden van die naleving. We gaan de komende tijd wat vaker monitoren of de regels worden nageleefd, maar bovenal doe ik een vriendelijk, maar bijzonder dringend beroep op iedereen om de komende maanden de regels te volgen. Stel je sociaal op naar de mede-Triomfers en gun iedereen een moment op de baan.

Hieronder ten overvloede nog een aantal belangrijke regels:

  • Spelen met een of meerdere introducees is tot nader bericht niet toegestaan
  • Hang af met de spelers waar je mee gaat spelen. Mocht er onverhoopt iemand uitvallen, dan kan dat natuurlijk gebeuren, helaas kan je geen namen wijzigen. Annuleer dan de reservering en maak een nieuwe met de juiste namen. Als je dat vlak voordat je gaat spelen doet wordt de baan niet door iemand anders gereserveerd.
  • Annuleer je reservering als je niet kan spelen
  • Wees gewoon sociaal naar je mede-Triomfers

Ik ga er van uit dat, als de ALV akkoord gaat en er geen onverwachte dingen gebeuren, we in kwartaal 3 de nieuwe banen tot onze beschikking hebben. Achter de schermen wordt er hard aan gewerkt om te zorgen dat alle padellers dan weer voluit kunnen spelen, maar tot die tijd roep ik iedereen op zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen.
Mochten er vragen zijn, dan kunnen jullie mij te allen tijde bereiken via padel@ltctriomf.nl. Tot binnenkort, op de padelbaan of tijdens de (digitale) Bijzondere ALV!
Groet,
Patrick

Bardienst
Het is nog steeds mogelijk om je bardienst af te kopen, dit jaar kan dat in tegenstelling tot voorgaande jaren voor 45 euro per persoon. Reden voor dit lagere bedrag is dat op het moment van schrijven het clubhuis nog steeds is gesloten. Mocht het clubhuis nog voor veel langere tijd gesloten moeten blijven dan wij nu voorzien, dan passen we de hierboven genoemde afkoopregeling nog aan.

Rinus de Keizer in de bloemetjes gezet.
Ons oudste, nog actieve lid is op 24 februari 90 jaar geworden. Reden voor het bestuur om hem afgelopen week in de bloemetjes te zetten. Rinus is al zo’n 25 jaar lid van Triomf en tennist nog  2x in de week, en als het aan hem ligt, zou hij best nog wel een keertje extra willen spelen.
Rinus, namens alle Triomfleden nog van harte gefeliciteerd en we hopen je nog vaak op de baan te zien!

Het 1000ste lid
Jort van de Loo is inmiddels als ons 1000ste lid van LTC Triomf ingeschreven. Jort wordt in mei 18 jaar en hij doet dit schooljaar eindexamen op het Wolfert. Hij is lid geworden van Triomf omdat Jort dan de mogelijkheid heeft om te tennissen en padellen. Hij vindt beiden leuk om te doen maar hij denkt dat hij wat vaker op de padelbaan zal zijn te vinden dan op onze tennisbanen. Welkom Jort op Triomf, we hopen je vaak op het park te mogen ontmoeten.
Op het moment van schrijven heeft LTC Triomf 1005 actieve leden. We zijn erg blij met deze groei. We verwachten een ledenstop te moeten gaan instellen nadat een eventueel 1080ste lid zich heeft ingeschreven.

290 x bekeken