Renovatie Toiletgroepen en de douches
De renovatiewerkzaamheden hebben vandaag een aanvang genomen.De eerste fase betreft de renovatie van de herentoiletten. Deze kunnen de komende periode dan ook niet gebruikt worden en kunnen de heren tijdelijk gebruik maken van het toilet bij de dameskleedkamer. De dames kunnen het invalidetoilet gebruiken.
Wat gaat er gebeuren?
Urinoirs worden verplaatst naar de gangkant, er komt een genderneutraaltoilet, te gebruiken door iedereen met een ingang in de gang. Ook de toiletgroepen bij de dames krijgen hangende toiletten.
Tenslotte komt er nieuw tegelwerk en worden de douches gekit.
Uiteindelijk zijn er na de renovatie bij de heren 1 vast toilet en 3 urinoirs, bij de dames 2 vaste toiletten en een genderneutraal toilet te gebruiken door iedereen met een ingang in de gang.
Het invalidetoilet zal overigens niet worden gerenoveerd

Officiële opening van de 3 nieuwe padelbanen op 26 maart
Enige tijd geleden ontvingen onze leden deze mail, jullie kunnen je nog inschrijven voor de opening, hoe je dat kan lees de uitnodiging hieronder

Beste leden,
De meeste van ons hebben inmiddels al aardig wat voetstappen liggen op de nieuwe padelbanen. Het is allemaal al zo vertrouwd, terwijl ze er nog maar relatief kort liggen. COVID stond een feestelijke opening tot nog toe in de weg.
26 Maart gaan we daar verandering in brengen.
Een bescheiden feestje en een officiële openingshandeling waarbij uiteraard de dan geldende coronaregels gevolgd zullen worden.
Wil je erbij zijn zaterdag 26 maart opening van 17.00 tot 19.00 om samen het feestje te vieren onder het genot van een drankje en een buffet  in Mexicaanse stijl, geef het even door aan onze secretaris, aansluitend van 19.00 tot 20.00 uur heb je de kans om de padelleraren op verschillende onderdelen de loef af te steken. Wil je na je bezoek aan de opening ook daar nog aan deelnemen geef dat ook aan de secretaris door. secretaris@ltctriomf.nl

De Clubavond
Vorige week is de tennisclubavond weer van start gegaan. Op dinsdagavond vanaf half acht kun je binnenlopen en word je ingedeeld in een mix of dubbelpartij. Na een half uur worden er weer nieuwe koppels gevormd. Leuk om nieuwe mensen te leren kennen!

Het Snerttoernooi Het voorjaar komt er weer aan, dus tijd om alle tennis/padelattributen weer te voorschijn te halen en je in te schrijven voor het eerste gezelligheidstoernooi dit jaar. A.s. zondag 13-3 van 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur starten we met het snerttoernooi. Je kunt je nog inschrijven voor één van de twee onderdelen, bij padel is er nog ruimte voor een paar teams, bij tennis is er nog voldoende plek. Even een mail naar marjovanderwel@gmail.com en je bent verzekerd van een gezellige middag.
Marjo van der Wel.

Openingstoernooi
Het  padel zit al enige tijd vol en de inschrijving is gesloten, er is nog plaats voor tennissers.
Het openingstoernooi zal in het teken staan van gezelligheid, lekkere hapjes, drankjes en leuke wedstrijden.
Wanneer: Zondag 27 maart 2022, van 9.00 tot ± 17.00
Voor wie: Seniorleden van LTC Triomf
Wat: Padel en tennis (padel is vol)
Kosten: €7,50 p.p. Geef je op samen met je partner.
Heb je nog geen partner? Dan kun je je ook individueel inschrijven en dan proberen wij een partner voor je te vinden.
In principe is het toernooi genderneutraal en maken wij de indeling op basis van niveau/speelsterkte.  Schrijf je hier in voor TENNIS

We kijken uit naar je deelname en naar een gezellige dag!
Heb je nog vragen? Mail dan naar openingstoernooitriomf@gmail.com

Sportieve groet,
Jan Nijmands, Fred Valkenburg, Dian Sonneveld en Margot van Wermeskerken