Voorjaarscompetitie verschuift naar de najaarscompetitie
De KNLTB wil de competitie, die voor het voorjaar gepland stond, met dezelfde
competitiesoorten en klassenopbouw, gaan organiseren in het najaar.

Of alles door kan gaan en onder welke voorwaarden, hangt natuurlijk af hoe
alles zich de komende tijd ontwikkelt. Hierbij wil ik alvast inventariseren, of
jullie team in het najaar wil deelnemen aan deze competitie. Dus ieder team
moet zich wel opnieuw bij me opgeven!
De KNLTB houdt nog steeds heel strikt vast aan de 1 1/3 baan per team,
en aangezien het onduidelijk is, of we in het najaar ook kunnen uitwijken naar
andere verenigingen, bestaat de mogelijkheid, dat we niet alle teams
op vrijdag kunnen plaatsen.
Graag hoor ik vóór 10 juni of jullie met je team willen meedoen aan de
KNLTB Competitie 2020. Klik hier om mij dat mee te delen.

Met vriendelijke groeten,
Marjo van der Wel

Tournooien
Als gevolg van de maatregelen die we voorlopig nog in acht moeten nemen is besloten het Invitatietoernooi dit jaar niet door te laten gaan. De clubkampioenschappen stond gepland voor midden juni. Op dit tijdstip mogen de clubkampioenschappen niet verspeeld worden. We hopen dat de clubkampioenschappen, misschien in een alternatieve opzet nog wel gespeeld kunnen worden in de maand juli. We gaan nog bekijken of het mogelijk is het Ouder Kind toernooi ergens in juli te organiseren.

Laddercompetitie
Omdat de (Open)toernooien nog steeds niet mogen worden gespeeld plannen we deze zomer als alternatief een laddercompetitie in voor zowel singles als dubbels. Inschrijven gaat zoals gebruikelijk via de Clubladder. De bedoeling is al om op 1 juni te kunnen gaan beginnen met ladderen.

Padel

Op zaterdag 6 juni tussen 13.30 – 16.00 uur is iedereen welkom voor een gratis clinic op onze nieuwe padelbanen. Het is wel verplicht je hier voor in te schrijven om te kunnen deelnemen in verband met de RIVM richtlijnen. Er zijn padelrackets en ballen aanwezig. Klik hier om in te schrijven.

Afhangen en Afsluiten

Vanaf dinsdag 2 juni veranderen de tijdstippen van het online afhangen.
Er wordt vanaf dat moment gestart op de halve uren, waarmee we ernaar streven betere speeltijden in de avond te creëren.

Doordeweeks zal ons park open zijn van 9.30 uur – 22.30 uur. Junioren kunnen spelen tot 18.30 uur. Op zaterdag en zondag zal het park geopend zijn van 9.30 uur – 17.30 uur. Juniorleden mogen vanaf 1 juni weer zonder toezicht spelen, waardoor de speeltijden voor hen verruimd worden; doordeweeks van 9.30u tot 18.30u en in het weekend van 9.30u tot 17.30u.
Als je gespeeld hebt en je bent als laatste aanwezig op het park (of dat nu overdag of in de avond is) moet je voordat je het park verlaat de lichten uitdoen, de deur naar de toiletten dichtdoen en tot slot de twee hekken dichttrekken en afsluiten met de hangsloten.