Afhangen
Er is grote druk op de banen, zeker in de avonduren. Met ingang van zondag 29 november kan er alleen nog maar afgehangen worden op de hele uren. Dit geldt voor de padelbanen en de tennisbanen. Er kan afgehangen worden vanaf 9 uur in de ochtend. Door deze maatregel ontstaat er een betere doorstroming en zullen minder banen op piekmomenten er onbespeeld bij liggen.
Daarnaast willen we de nadruk leggen op de volgende regels:
• Als je een baan hebt gereserveerd en je kunt onverhoopt toch niet annuleer dan je reservering zodat banen niet onnodig leeg liggen
• Reserveer geen tennisbaan voor een uur, als het alleen je bedoeling is een kwartier of een halfuurtje in te slaan voordat je tennisles gaat beginnen, want dan ligt deze baan te lang leeg.
• Hang niet als singelaars een uur af, een tweetal andere singelaars op dezelfde baan het uur daarna en ga dan twee uur met elkaar dubbelen. Dat voorkomt een goede doorstroming voor de andere leden.
• Op de doordeweekse avonden kan er tot 23.00 uur worden gespeeld. Op zaterdag en zondag kan er worden gespeeld tot 21.00 uur.

Huisregels
In vorige nieuwsbrieven stonden onze huisregels nog eens op een rijtje zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Aan die huisregels worden er op deze plaats nog een tweetal toegevoegd:
• Hang na het vegen van de baan de sleepnetten aan de haak en laat het niet op de grond liggen. Vocht is erg slecht voor de levensduur van het hout van deze sleepnetten
• We leven helaas nog steeds in de Corona tijd, dus langs deze weg nogmaals het verzoek je aan de maatregelen te houden zoals ons park betreden via het rechterhek van de voorzijde uit gezien en ons park te verlaten via het linkerhek. Maak gebruik van de handgels om je handen te desinfecteren.

Kastanjebomen
Vorige week zijn er een tweetal kastanjebomen vervangen door jongere en gezondere exemplaren. Ons park blijft er dus mooi uitzien.

Voorjaarscompetitie
Binnenkort is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie padel en tennis. De KNLTB komt met nieuwe competitievormen op de proppen. De competitiecommissie zal de leden hierover nog uitgebreider informeren. Mocht je nu al erg nieuwsgierig zijn dan kun je op de site van de KNLTB al het een en ander te weten komen.