Padelbanen

Goed nieuws met betrekking tot de drie nieuwe padelbanen. De aanleg van deze banen nadert zijn voltooiing, naar de verwachting van het bestuur zullen deze banen het aankomende weekeinde bespeelbaar zijn.

Het onderhoud van de padelbanen door de bespelers levert nog de volgende twee opmerkingen op.

·      Bij de banen staat een hark, gebruik die om het blad op de banen te vegen/te verwijderen.
·      Bij de banen staat ook een raamwisser, gebruik deze NIET om de banen watervrij te maken, deze raamwissers, de naam zegt het al, zijn bedoeld om het glas rondom de banen schoon te maken. Gebruik je de raamwissers toch om de baan watervrij te maken om daarna te ramen te wissen dan levert dat krassen op de glazen wand op en dat is niet wenselijk.

Meer voor Mannentoernooi zaterdag 11 december

Het Meer voor Mannentoernooi zou zaterdag 11 december plaats vinden. Helaas is als gevolg van de nieuwe anti-coronamaatregelen en de onzekerheid hoe lang deze maatregelen nog van kracht zullen zijn, is het nu niet mogelijk dit toernooi te organiseren. Het is nu de bedoeling het Meer voor Mannentoernooi ergens in het voorjaar te laten doorgaan. Meer informatie hierover volgt te zijner tijd.

Coronamaatregelen op Triomf per 14 november 2021

De regering heeft vrijdag 12 november weer veel anti-coronamaatregelen afgekondigd. Voor ons hebben deze afgekondigde maatregelen de volgende praktische gevolgen:
·      Houd je aan alle inmiddels bekende maatregelen zoals 1,5 meter afstand en dergelijke
·      Ons clubhuis is gedurende de avonden vanaf 19.30 uur gesloten.
·      Als je op het terras wil zitten of overdag in het clubhuis of als je gebruik wil maken van de kleedkamers dan moet je je QR code laten zien.
     Meld je bij de bar om je QR Code te laten scannen. We vragen onze leden in deze dus hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Als het druk is, is het voor Pamela of de vrijwilligers ondoenlijk om het overzicht te behouden wie niet en wie wel al zijn QR Code heeft laten scannen.
·      Pamela is aanwezig op de volgende tijdstippen gedurende de week:
Maandag     9.30 tot 12.30 u           13.30 tot 16.00 u
Dinsdag       8.30 tot 12.30 u                    XX
Woensdag   9.30 tot 12.30 u                    XX
Donderdag  8.30 tot 12.30 u           13.30 tot 17.00 u
Vrijdag         9.30 tot 12.30 u           13.30 tot 18.30 u
·      Tot slot ook als er niemand aanwezig is om je QR code te controleren is het dus ten strengste verboden plaats te nemen op het terras, gebruik te maken van het clubhuis en de kleedkamers, als je niet in het bezit bent van een geldige QR code.

Competitie – Kampioenen

Na een spannende strijd om de titel zijn er weer 3 teams van onze club kampioen geworden! Elise van Aken, Xena Post, Femke Hensens, Maud van Dinther en Isabelle Bruinaars (Triomf 2 t/m 17) speelden 7 november de laatste wedstrijd van hun competitie tegen het team van Alblasserdam. Zij hadden nog 2 punten nodig en hebben die laatste lwedstrijddag 3 punten gehaald. Dat was dus heel spannend! De jongens van Triomf 1 t/m 17 speelden diezelfde dag tegen Nootdorp. Die wedstrijd wonnen ze met 4-2. Dat waren ook precies genoeg punten om kampioen te worden. Alleen hun tegenstanders van Naaldwijk konden nog langzij komen. Die speelden de laatste op 14 november. Als zij zouden winnen met 6-0 waren Naaldwijk en Triomf gezamenlijk 1e. Naaldwijk heeft die 6 punten niet gehaald dus…. Gefeliciteerd Tristan Philippa, Tijn van Dorp, Niels Zevenbergen, Koen van Oostrom, Peter Burger en Lucas Franke!

Ook een Groen team van Triomf is kampioen geworden! Hendrik Blom, Livia Roelofs, Senna Verdonk Sofie Franke en Thomas Pisa hadden op hun laatste wedstrijddag zo ver vooruit, dat hoewel er nog inhaalwedstrijden gespeeld moesten worden, zij al zeker waren van de overwinning!

Met padel is het team van Albert l’Istelle Triomf 8, spelend op de vrijdagavond in de 4e klasse afdeling 5 kampioen geworden, in de volgende nieuwsbrief zullen ze geëerd worden met hun kampioensfoto.

Tot slot vanwege hun altijd liefdevolle inspanningen tijdens de competitie, zonder al die andere vrijwilligers te kort te willen doen nog een foto van de dames van de catering.