Rabo Club support 2020
Zaterdag 10 oktober hebben alle leden een mail ontvangen met daarin het verzoek aan onze leden om mee te doen aan deze actie. Het sponsorgeld wat we op deze manier binnen halen willen we besteden aan het het gezelliger en comfortabeler maken van ons park bij de padelbanen door daar onder andere tuinmeubilair te plaatsen. Als je de mail gemist hebt klik dan hier om de inhoud daarvan te lezen. 

Huisregels
In de vorige nieuwsbrief stonden onze huisregels nog eens op een rijtje zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Aan die huisregels worden er op deze plaats nog een tweetal toegevoegd: Als je padelles hebt gehad, is het niet de bedoeling dat je op diezelfde avond nog een padelbaan boekt. 
Als iedereen zich hier aan houdt dan hebben meer leden de mogelijkheid in de avonduren van de padelbanen gebruik te maken. Het is de bedoeling dat als je dubbelt alle 4 de dubbelaars te vermelden in het afhangsysteem en dat die ook daadwerkelijk op dat tijdstip op de baan staan. Het is absoluut niet de bedoeling dat 2 dubbelaars afhangen op een uur en de twee andere op het daaropvolgende uur, zodat er twee uur achter elkaar kan worden gedubbeld. Deze sluipweg is mogelijk omdat dubbelaars en singelaars beiden 60 minuten mogen afhangen.Voorlopig willen we niet afwijken van deze speeltijd. Het bewandelen van dit soort sluipwegen belemmert de doorstroom, vooral in de avonduren en dat is dus absoluut niet de bedoeling. Afgelasting evenementen

Door de overheidsregels die van kracht zijn tijdens deze 2e golf van Corona is het niet mogelijk de volgende evenementen te organiseren, het meer voor mannen toernooi, de lades night, de derde editie van the battle (tussen LTC Triomf en Bleiswijk) en het Open Jeugdtoernooi dat tijdens de herfstvakantie zou plaats hebben. 


Namens het Bestuur
Jan-Jozef Beerens
Secretaris
393 x bekeken