AED Cursus
Binnenkort zal er weer een gelegenheid zijn om de AED cursus te volgen.
Wie is geïnteresseerd en aan deze cursus mee wil doen kan zich aanmelden bij Rika van Swieten, rikavanswieten@planet.nl


Huisregels
De laatste tijd merken wij dat er enige misverstanden zijn ontstaan met betrekking tot onze huisregels. Daarom de belangrijkste hier nog eens kort op een rijtje gezet.

  • Het licht op ons park moet worden uitgezet om 23.00 uur zoals dat in onze vergunning is opgenomen.
  • De barbezetting is tot 23.30 uur paraat, om 23.30 uur sluit dus ook de bar/kantine.
  • De laatste bespelers van een baan zetten het baanlicht uit, het is niet de bedoeling dat de barafsluiter(s) van die avond dit nog moeten doen.
  • In het weekeinde, als je als laatste de baan af gaat en ons park verlaat, sluit je het rechter-hek met het hangslot. Nieuw is dat in het weekeinde het linker-hek (gezien vanaf de voorkant van ons clubhuis) gesloten blijft.
  • Sinds 1 maart 2020 is ons tennispark rookvrij, nergens op ons park (dus ook niet op het terras) mag dus worden gerookt.
  • De fietsen, elektrisch of niet en brommers moeten worden gestald in de fietsenstalling. Het is dus absoluut verboden je fiets of brommer binnen de hekken van ons park te parkeren.
  • Als je een tennis- of padelbaan (digitaal) vastlegt is het verplicht dat te doen met de namen van de spelers die daadwerkelijk op deze baan gaan spelen.  Deze regel is er om te waarborgen dat elk lid dat wil spelen de meeste kans heeft om een baan te kunnen reserveren. Tenslotte is deze regel ook nodig in dit Corona tijdperk. Het afschrijfsysteem is tegelijkertijd ons registratiemiddel om met zekerheid te kunnen weten wie op welk moment op de baan/ons park aanwezig is geweest.
  • Mensen die niet komen spelen maar om andere redenen op het park aanwezig zijn (bijvoorbeeld als toeschouwer) moeten hun naam en adres noteren in het schrift dat ligt op de bar, ook dit is een verplichting in verband met de overheidsmaatregelen in het kader van Corona.

De Kassa
Tijdens het competitieweekeinde was onze kassa kapot. Dat leverde nogal wat problemen op. Rekeningen konden niet worden betaald.

Sinds 15 september zijn we in het bezit van een nieuwe kassa. Na enige opstartproblemen is onze nieuwe kassa nu vol in bedrijf. Wij verzoeken iedereen die nog een rekening heeft open staan, die te komen betalen, waarvoor bij voorbaat dank.

Namens het Bestuur
Jan-Jozef Beerens
Secretaris

284 x bekeken