Padelbanen
Vast item in de nieuwsbrief is natuurlijk de bouw van onze padelbanen. De levering van de kooien die in de week van 30 augustus verwacht werden, is helaas niet gelukt. Dat zal u niet ontgaan zijn. Waarom de levering niet gelukt is, is helaas niet bekend. Er zijn op dit moment heel veel verenigingen die reikhalzend naar de leveringen uitkijken, dus we staan niet alleen in deze. De betonranden zijn inmiddels wel gestort, dus mochten de kooien er zijn, kan er wel doorgepakt worden. Maar de bouw van de kooien neemt tijd in beslag, dus we kunnen wel met zekerheid zeggen dat we 23 september niet gaan halen. We houden u op de hoogte!

Competitie
Afgelopen zondag is de competitie voor de tenniskids al van start gegaan, komend weekend starten ook alle andere competitievormen. Dat betekent veel gezelligheid op de banen, drukte in ons clubhuis en natuurlijk ook op de banen. Vrije banen zijn dus een beetje zeldzaam de komende weekenden!

Veldwerk Open Toernooi
Van 4 t/m 12 september vond ons Veldwerk Open Toernooi plaats. In het eerste weekend was de aandacht voor een groot deel gericht op het padeltoernooi en waren er ook al wel een aantal tenniswedstrijden, na dat eerste weekend werd er volop gestreden op de tennisbanen om de winst. Buiten de tenniswedstrijden werden ook loten verkocht voor een goed doel. Elk jaar wordt door de commissie een goed doel uitgekozen. Dit jaar was de opbrengst bestemd voor de stichting Taai Slijm. Zondag net voor de prijsuitreiking kon de wedstrijdcommissie en cheque van maar liefst €1225,00 worden overhandigd! Na een rustig begin op de finaledag met niet al te veel zon, kon het open toernooi afsluiten met een vol zonovergoten terras. We kijken terug op een mooi toernooi!

Inrichting
We krijgen steeds meer leden en dat is supergezellig natuurlijk, maar dat betekent ook wel dat er steeds meer plaatsen nodig zijn op het terras. We moesten ook constateren dat de bankjes op de tennisbanen en sommige terrasstoelen gewoonweg versleten waren. De komende periode worden nieuwe en extra terrasstoelen geleverd, worden de bankjes op de banen vervangen en worden de banken op het terras voorzien van nieuwe kussens. Door een paar enthousiaste leden is ook de verlichting onder de aandacht van het bestuur gebracht. Ook daar gaan we mee aan de slag. Het liefst zien we alles natuurlijk gelijk volgende week gerealiseerd, maar levertijden en plannen maken kost nu eenmaal tijd. Wat in het vat zit……

Gescheiden inzamelen
Bij onze vereniging scheiden we het afval. Er is nu weer een nieuwe container bijgekomen voor de statiegeldflesjes. We hebben nu drie verschillende bakken.
Van links naar rechts:

De grote oranje bak is voor blikjes, pakjes en plastic verpakkingen, de grijze bak met oranje deksel is voor statiegeld petflesjes en de ronde ton is voor het restafval. Goed scheiden scheelt tijd en geld en spaart het milieu!

Garage Breugem Open jeugdtoernooi en tennis- en fun-dagen
In de herfstvakantie wordt het Garage Breugem Open Jeugdtoernooi weer georganiseerd. Dit keer wordt het een extra leuk toernooi, omdat onze tennisschool op diezelfde dagen tennis- en fun-dagen gaat organiseren. Dat betekent dat de kinderen van woensdag t/m vrijdag de hele dag gezellig op de club kunnen komen en daar een uitgebreid programma vol activiteiten kunnen volgen. Hou de dagen vast vrij, meer info volgt!!!
Rika van Swieten