De najaarscompetitie is net achter de rug, en we kunnen ons al weer gaan opmaken voor de voorjaarscompetitie. Voor zowel tennis als padel is de sluitingsdatum om in te schrijven 6 januari 2022. Dus we hebben nog even tijd om na te denken of je mee wilt doen en voor wat tennis betreft ook in welke spelsoort. Op 16-11 heeft iedereen zijn nieuwe speelsterkte gekregen en worden de teams door de KNLTB met het teamgemiddelde in de erbij horende klasse ingedeeld.

Wat betreft de tenniscompetitie:

Op de vrijdagavond is er een competitie van 5 speelavonden, die om de week gespeeld wordt. De ene week de gemengde teams en de andere week de dames en herenteams. In de week, dat de mixteams spelen, is er ook voor beginnende tennisspelers de mogelijkheid om aan de 8/9 competitie mee te doen. Het 8/9 team bestaat uit minimaal 3 spelers (m/v) en er worden 2 dubbels (genderneutraal) gespeeld.

Op zaterdag kun je je opgeven voor de dames/heren/mix competitie 17+ (2 E en 3 D) en uiteraard ook 4 dubbels 17+.

De zondag is voor de jeugd, dan spelen ’s ochtends de tenniskids rood/oranje/groen, en ’s middags de oudere jeugd, nl de junioren 11 tm 14 en de jongens/meisjes/mix 13 tm 17. De tenniskids rood/oranje/groen krijgen van Rika nog een mail om in te schrijven. Zaterdag en zondag zijn er 7 speeldagen.

Voor wat betreft de padelcompetitie:

We hebben nu een eerste competitieperiode achter de rug en hebben nu een inschatting kunnen maken, hoe het zit met de sterktes in de klassen. De padelrating is nu ook aangepast, maar zal nog niet overal op het juiste niveau zitten. Als je je team opgeeft, vermeld dan ook in welke klasse je het liefst meedoet, dan kijk ik of ik het team in die klasse kan plaatsen. Ook dit voorjaar blijft de competitie nog genderneutraal. Padelcompetitie wordt gespeeld op vrijdagavond, zaterdag en zondag overdag gedurende 5 speeldagen.

Om op te geven voor zowel tennis als padel:  stuur mij een mail met het liefst 6 teamleden, welke dag/avond en ook de naam van de captain. Afgelopen jaar moesten er vaak invallers gezocht worden, dat willen we zo voorkomen.

Stuur een mail met je opgave naar marjovanderwel@gmail.com, en reageer even, als je na een paar dagen nog geen bevestiging gehad hebt.

Marjo

36 x bekeken