Binnenkort gaat Padel-Only van start met het verzorgen van de Padellessen en meer! Ben jij er klaar voor? Arwin Romeijn (eigenaar van Padel-Only) is met het Padel-Only team de afgelopen tijd druk bezig geweest om het aanbod voor onze vereniging zo goed mogelijk te organiseren. Alle informatie en aanmelden kan via de website: www.padel-only.nl/locatie/ltc-triomf.   

Hieronder vind je meer informatie.  
Het aanspreekpunt van Padel-Only bij LTC Triomf, Heb je vragen over Padellessen? Dan ben je vanaf heden van harte welkom bij Padeltrainer Nicky Gerritse. Deze komende winterperiode zal Nicky op donderdagavond lesgeven. Daarnaast zal NL Team speler en trainer Sten Richters op maandagavonden gaan lesgeven.

Nicky Gerritse: nicky@padel-only.nl of 0651319397
Sten Richters: sten@padel-only.nl of 0652252351
Arwin Romeijn: arwin@padel-only.nl of 0612123876  

Startende en onervaren spelers

Leer Padel spelen Starten met Padel doe je door het volgen van de laagdrempelige starters events. Met een groep ga je met de basis van Padel aan de slag, waarna je onder begeleiding wedstrijdjes tegen elkaar gaat spelen!   

Intermediate en ervaren spelers – Volg wekelijkse lessen  Wil je jouw Padel spel echt verbeteren? Meld je dan aan voor de 16-weekse cursus, welke in oktober gaat beginnen! Ga aan de slag op maandag- of donderdagavond en volg lessen op een vaste dag, met een vaste groep op een vaste tijd! Aanmelden kan t/m 24 september 2020.   

Volg losse lessen – 1, 5 of 10 strippenkaart Wil je meer flexibel zijn? En vind je een vaste dag, tijd en groep minder belangrijk? Ga dan voor de losse lessen strippenkaart. In het online rooster kun je zien wanneer wij beschikbaar zijn en kun je direct jouw losse lessen inplannen. Je kunt zelf 1-4 leden meenemen. Tot snel op de padelbaan!   

De planning 
19 september: Losse lessen mogelijkheden en Starter event 
24 september: sluiting inschrijving voor de 16-weekse cursus 
29 september: Indeling bekend maken voor de 16-weekse cursussen en waarna ook losse lessen mogelijkheden online gezet worden voor de komende periode. 
6 & 7 oktober: Start wekelijkse lessen & start om meer losse lessen te boeken

Meld je aan en join Padel-Only!    

Met sportieve en vriendelijke Padel groetjes,  
Namens het Padel-Only Team, Nicky Gerritse (links), Sten Richters (midden) en Arwin Romeijn (rechts)

815 x bekeken