Lawn Tennisvereniging Triomf uit Bergschenhoek heeft een drie jarige overeenkomst met Jumbo Veltrop afgesloten om een padelbaan te sponsoren.

Voorzitter van Triomf Joost Oudshoorn heeft vorig jaar Christiaan Veltrop al benaderd om Jumbo te laten participeren in het ambitieuze padelproject van tennisvereniging Triomf. Veltrop had geen idee wat de snelgroeiende sport padel inhield, maar na het zien van enkele filmpjes op YouTube was hij snel enthousiast en wilde graag meehelpen indien de banen zouden worden gerealiseerd.

Oudshoorn zag mogelijkheden om de padelbanen te promoten bij de drukbezochte Jumbo winkel in Bergschenhoek. Veltrop zag mogelijkheden om zijn winkel nog beter onder de aandacht te brengen bij de leden van Triomf. Zo werd de Jumbo padelbaan geboren. De baan is volledig beplakt met het Jumbo logo en wanneer de banen worden gereserveerd door de leden van Triomf reserveren zij niet baan 12 maar de Jumbobaan.

Hoe leuk is dat! Ondertussen winkelt Triomf bij de Jumbo en gaat daar in het najaar een leuke actie aanbieden om kennis te maken met deze zeer snel groeiende sport.

Begin juni werd een open dag georganiseerd en inmiddels hebben zich al 160 mensen aangemeld bij Triomf om te komen padellen. Een enorm succesverhaal waar Jumbo Veltrop zijn naam graag aan heeft verbonden. Zondagmiddag 26 juli vanaf 12.30 uur wordt het eerst Jumbo padeltoernooi georganiseerd. Dus is je interesse gewekt voor padel en wil je sfeer komen proeven bij Triomf kom dan een kijkje nemen bij de Hoeksche Tennis- en Padelvereniging.

Voor informatie en lid worden zie deze website: www.ltctriomf.nl of Instagram padelltctriomf.