Open dag padel
Afgelopen zaterdag hebben wij een uiterst succesvolle open dag gehad op onze nieuwe padelbanen. Met maar liefst 115 inschrijvingen waaronder ruim 40 leden waren we genoodzaakt het programma in te korten en bijna twee uur eerder te starten. Alle padelcommissieleden waren aanwezig aangevuld met Marjo en Jan Jozef die ook de hele dag druk waren met belangstellenden ontvangen en informatie verstrekken. Het resultaat is nog niet exact bekend maar zeker 35 mensen hebben zich aangemeld naar aanleiding van deze dag. Iedereen die zich de hele dag heeft ingezet heel erg bedankt.

Gebruik maken van de padelbanen
Vanaf heden kunnen alle leden gebruik maken van de padelbanen. Afhangen gaat op dezelfde wijze als voor de tennisbanen. Nieuw is dat de padelbanen een sponsornaam hebben zodat je kunt afhangen op de Auto Hofman baan of de Jumbo baan. Op de padelbanen ligt kunstgras, dus met je tennisschoenen kun je prima spelen. Wel vereist padel een apart racket. Het is dus verboden om met je tennisracket op de padelbanen te spelen. Als je nog nooit padel gespeeld hebt is het dan ook verstandig om eerst naar een begeleid spelen avond te komen. Iedere donderdag zijn Brenda en/of Hanko tussen 20.00 en 22.15 uur met ingang van 11 juni aanwezig om uitleg te geven, rackets en ballen aanwezig. Meld je hiervoor wel aan via padel@ltctriomf.nl

Lenen van padelrackets en ballen
Triomf beschikt over 8 padelrackets en ballen. Zolang het clubhuis niet open is zijn deze te leen bij René van de tennisschool. Dit betekent dat alleen gedurende lestijden padelrackets geleend kunnen worden zolang het clubhuis gesloten is. Gelieve de rackets niet te beschadigen en netjes bij René terug te bezorgen.

Kennismakingslessen Padel
Vanaf week 15 juni 2020 zullen de padellessen starten. Om kennis te maken met padel organiseren wij 3 maak kennis met padellessen (mkmp). Deze worden gegeven op dinsdag middag en avond ( bij veel inschrijvingen ook op andere dagen ). Alle LTC Triomf leden kunnen inschrijven voor deze mkmp lessen, zowel voor jeugd als volwassenen. Deze lessen zijn bedoeld voor beginners die geen of nauwelijks ervaring met het spelen van padel hebben. De lesgroep bestaat uit 4 tot 5 spelers en de les duurt 50 minuten. Padelrackets zijn te leen tijdens de cursus. groep van 4/5 leerlingen €37,50 pp Lesweken zijn: weken 15,22,29 juni, (6 juli inhaal). Inschrijven: mail naar: info@tennisschoolrobmentink.nl  Vermeld je telefoonnummer,geboortedatum, lesdag en tijd voorkeur.

Groepsapp voor padellers
Om padellers elkaar sneller te laten vinden wordt door Marjo een groepsapp gemaakt. Wil je in de groepsapp stuur dan een mail naar Marjo: marjovanderwel@gmail.com

Klik hier voor meer padelinformatie