Beste Triomfleden,

Het is al even geleden dat er is nieuws is geweest vanaf de nieuwe padelbanen. Vandaag weer een update.  

De oplettende lezer had denk ik al verwacht op de nieuwe banen te kunnen spelen. Jammer genoeg zijn er in de afgelopen weken echter geen vorderingen gemaakt. De betonvloer en de ringfundering zijn inmiddels gereed en het wachten is op de bouw van de kooien. Tot onze spijt blijven wij echter ook niet verschoond van de problemen die wereldwijd aan de orde zijn als het gaat om de schaarste van grondstoffen. Op dit moment is niet te zeggen wanneer de kooien en het glas in Bergschenhoek arriveren en dat stelt ons voor een aantal uitdagingen.  

De eerste is de padelcompetitie, vooral op vrijdagavond. Gelukkig hebben we dit voorlopig kunnen oplossen door banen te huren bij Padelclub Rotterdam Terbregge. Zo kunnen alle teams in elk geval competitie spelen, zelfs als het weer tegen zit!  

Het volgende vraagstuk is: hoe passen we alle lesgroepen in, aangezien we in de komende lescyclus 4 avonden doordeweeks les geven. Op maandag- en donderdagavond is er zoals gewoonlijk een van de huidige padelbanen gereserveerd. In samenwerking met Padel Only en wederom Padelclub Rotterdam Terbregge kunnen we op dinsdagavond in hun hal terecht. Helaas kan dat niet op woensdagavond, waardoor we hebben besloten op die avond ook een van de huidige banen te reserveren voor de lessen.  

Dit is natuurlijk niet ideaal en ik snap dat dit de veelbesproken druk op de banen niet bepaald verlicht. Ik reken echter ook op ieders begrip voor de situatie rondom die nieuwe banen. Een situatie waar geen van de betrokken partijen iets aan kan doen. Ondanks dat we nog niets concreets kunnen zeggen over de oplevering van de nieuwe banen, gaan wij er van uit dat we in de komende weken deze duidelijkheid wel krijgen en doen we er alles aan om de “overlast” tot een minimum te beperken.  

Ondertussen is ook de officiële opening van de banen een aantal keren gepland en uitgesteld. Binnen de groep enthousiastelingen die de opening gaan organiseren is echter wel een aantal leuke ideeen voor een passende opening, waardoor we nog iets hebben om naar uit te kijken!  

In de komende weken hou ik jullie op de hoogte van de vorderingen, hopelijk zo snel mogelijk met goed nieuws!  

Groet, Patrick 

65 x bekeken