Beste  Senioren,
De laatste 15 maanden werd ons tennis en padel  op Triomf ernstig gehinderd door verboden en  vele beperkingen.
Inmiddels lijkt het erop, dat het oude normaal langzaam terug begint te keren, wat voor een aantal enthousiaste  senioren  aanleiding was, om te trachten weer eens een gezellig toernooi te gaan organiseren.  Na overleg met het bestuur, dat volop medewerking gaf,  treffen jullie hierbij  het resultaat aan waaronder we dit toernooi willen gaan organiseren.

Datum: donderdag 29 juli 2021
Deelnemers:  dames en heren van 55 jaar en ouder

Spelvorm: Zowel voor tennis als padel geldt, dat er in poules gespeeld wordt, waarin heren dubbel, dames dubbel en mixed dubbel  door elkaar spelen, e.e.a. afhankelijk van het aantal inschrijvingen, en waarbij indeling op sterkte wordt gemaakt. Er wordt op tijd gespeeld en doorgeteld.

Inschrijving: Er kan zowel individueel, als in koppels worden ingeschreven. De commissie zal bij individuele inschrijvers een passende partner zoeken. Bij de inschrijving dient ook de actuele ranking van de knltb vermeld te worden. De inschrijving  kan uitsluitend per email naar nijmandsjlj@lijbrandt.nl  gestuurd worden.. Na inschrijving zal een ontvangstbevestiging worden teruggestuurd. De inschrijving stopt op 23 juli  of zoveel eerder, als het maximale aantal inschrijvingen is bereikt. Het inschrijfgeld bedraagt €. 10 per persoon, dat moet worden gepind bij aankomst op de toernooi dag vrijdag 29-07.

Programma voor 29-07:
Ontvangst tussen 9.30 en 10.00, registratie, koffie met iets lekkers. De wedstrijden starten om 10.15 en eindigen om circa 16.30. Ieder speelt 3 wedstrijden.  De lunch is voor eigen rekening: er zijn voldoende tosties e.d. beschikbaar. Vanaf 16.30 tot ….is er .een  uitgebreide en zeer aangeklede  borrel.

Sponsors:
Tot nu toe hebben  Kaazaak Bleiswijk, Slagerij de With Bleiswijk en Modezaak Stepping out Hillegersberg  al genereuze toezeggingen gedaan.

Wij hopen jullie hiermede voldoende te hebben geïnformeerd en enthousiast gemaakt en zien jullie inschrijving gaarne zo spoedig mogelijk tegemoet.

Namens de toernooi commissie,
Jan Nijmands, Fred Valkenburg, Freek Noorman