Twee heuglijke feiten. Het ziet er naar uit dat ons terras woensdag weer open gaat en we hebben inmiddels ons 1100ste lid verwelkomd. Allereerst ons terras. Vanaf woensdag 19 mei gaat het terras weer open. Hiervoor gelden wel strikte regels waarbij wij op iedereen een beroep doen om deze ook op te volgen:

– De terrasopstelling mag niet worden gewijzigd, dus geen gesleep met stoelen en tafels.
– Als je op het terras plaatsneemt word je bediend, dus niet zelf naar binnen lopen om te bestellen of af te halen, naar het toilet ga je via de zijdeur net zoals nu.
– Op de houten banken mogen maximaal twee personen plaatsnemen
– Je registratie voor een baan geldt als registratie voor het terras, des te meer reden om onder de juiste naam te spelen, bezoekers dienen hun naam en telefoonnummer te laten registreren.
– Er worden nog steeds geen bezoekers toegelaten op het park, wel mogen bezoekers op het terras plaatsnemen gedurende openingstijden.
– Generieke coronaregels zoals 1,5m afstand houden en handen wassen blijven uiteraard van kracht.

Volg de instructies van de bediening, veelal ook vrijwilligers, en doe niet meteen gepikeerd als je ergens op wordt aangesproken. Uiteindelijk zijn we met z’n allen verantwoordelijk om corona te beteugelen.

Vanwege de drukte op het park in het weekend gaan we voorlopig zaterdag en zondag ook het terras openen. Let op de openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 12.30 en van 16.30 – 19.30
Zaterdag en zondag van 10.30 -17.30
Vooralsnog hanteren we deze tijden tot de volgende versoepelingen mogelijk worden.

Belangrijk is nu ook dat vrijwilligers zich gaan inschrijven voor met name zaterdag en zondagdiensten. Telkens twee vrijwilligers per dienst. Tot eind juni kun je inschrijven voor weekenddiensten. Lege plekken zullen door Joost van Dam worden toegewezen. Voor alle verdere vragen over dit onderwerp: barcommissie@ltctriomf.nl

1100ste lid!
Gisteren mochten we ook ons 1100ste lid verwelkomen. Brigitte Meijer uit Berkel en Rodenrijs. Ook zij werd enthousiast gemaakt voor padel door vrienden die inmiddels verslaafd zijn aan padel. Wij zijn er van overtuigd dat Brigitte snel haar weg vindt binnen onze vereniging en wensen haar veel speelplezier.

Tenslotte; vergeet niet je lot te kopen bij nationalesportloterij.nl.

Namens het bestuur,
Jan Jozef Beerens,