Beste tennis- en/of padelfan,

Wat een bizarre maanden hebben we achter de rug. Wij hopen dat iedereen in goede gezondheid verkeert en dat natuurlijk ook blijft.
Vanwege de coronacrisis was het lang onzeker of het Triomf Open dit jaar door kon gaan. Gelukkig gaan we met Nederland de goede kant op en kan er weer volop worden gesport. Buitensport is niet alleen relatief veilig, maar ook ontzettend leuk en gezond! Vandaar dat we toch hebben besloten ook dit jaar een toernooi te organiseren, maar dan in aangepaste vorm en op de volgende data: 4 t/m 6 september 2020

Drie dagen? Ja! We gaan dit jaar voor één weekend met alleen maar dubbels. Niet alleen op de tennisbanen, maar ook op onze gloednieuwe padelbanen!
We zijn ontzettend trots dat we voor het eerst in onze clubhistorie een officieel KNLTB-padeltoernooi mogen organiseren.
Heb jij al flink geoefend de afgelopen weken op deze geweldige nieuwe racketsport? Schrijf je dan snel in om je te meten met andere enthousiaste padelspelers! Ook de (zeer) gevorderde spelers kunnen bij ons meedoen.

Daarnaast wordt er natuurlijk ook gewoon lekker getennist op ons prachtig gelegen park. We spelen zowel de padel- als de tenniswedstrijden om 2 gewonnen sets, de 3e set in de vorm van een super tie-break. Let wel: je kunt je niet voor allebei inschrijven, je zult dus moeten kiezen.
Het wordt hoe dan ook een fantastisch weekend, met lekkere verse hapjes en heerlijke loungemuziek zoals je van ons gewend bent. Ook de barbecue staat weer heel het weekend aan!

Wacht niet te lang met inschrijven, want we hebben maar een beperkt aantal plekken. VOL = VOL!
Inschrijven kun je direct doen via onderstaande link:

Schrijf je hier in voor tennis!

Schrijf je hier in voor padel!

We kijken er weer naar uit je te mogen verwelkomen! Tot 4 september 🙂

Hartelijke groet,