Beste allemaal,

Het kan jullie niet zijn ontgaan als je de afgelopen weken op het sportpark bent geweest: de padelbanen zijn open!  Sinds een paar weken zijn de banen beschikbaar in het afhangsysteem en veel leden weten ze inmiddels goed te vinden. Elke avond is het gezellig druk op de banen en ook de lessen zitten helemaal vol!
In deze nieuwsbrief praat ik jullie bij over alles dat speelt rondom onze padelbanen. Dit keer een vrij uitgebreide mail, maar het is zeker de moeite waard even tot het einde door te lezen!

De Open Dag op 6 juni
Op zaterdag 6 juni, kort na de oplevering van de padelbanen, hebben we een Open Dag georganiseerd om iedereen kennis te laten maken met padel. Waar we rekenden op ongeveer 40 inschrijvingen, hoopten op misschien wel 60, stiekem 64 mensen in het oorspronkelijke schema kwijt konden, werden we overstelpt met aanmeldingen. Maar liefst 120 deelnemers hebben op deze zonovergoten dag lachend op de padelbanen gestaan.

Naast deelname aan de Open Dag hebben ook velen zich aangemeld voor de zomer challenge n.a.v. onze communicatie via social media. Het totale aantal inschrijvingen bedraagt op dit moment 140 nieuwe leden, waarvan ongeveer 20 personen zich als “regulier lid” hebben aangemeld. De rest is tot 1 september Zomer Challenge-lid. Al met al kunnen we hier dus spreken van een zeer succesvolle start van het padel-avontuur bij Triomf!   Veel nieuwe en bestaande leden hebben gekozen voor de  3 introductielessen die onderdeel uitmaken van het aanbod dat we op de Open Dag hebben gedaan. Zo veel zelfs dat de lessen op dinsdagavond  al snel vol zaten en we voor nu hebben opgeschakeld naar een deel van de maandag- en donderdagavond.

Padel clubavonden op donderdag
In de afgelopen weken zijn we ook begonnen met het opzetten van clubavonden. De opzet is in de basis gelijk aan de clubavonden voor tennissers op dinsdagavond, maar vanwege de coronamaatregelen was het nodig om je vooraf aan te melden voor deelname aan deze avonden en je zo te verzekeren van begeleiding door Hanko en Brenda.   De clubavonden zijn vanaf de start al zo populair dat we er voor hebben gekozen om de opzet van de afgelopen weken voorlopig door te zetten tot eind juli.

Tot nader bericht is het dus nodig je aan te melden voor de clubavond. Aanmelden kan nog steeds via padel@ltctriomf.nl   Veel leden komen naar deze avond om, onder begeleiding, de eerste stappen te zetten op de padelbaan, ondersteund door het advies van Hanko en Brenda. Om iedereen die kans te geven is het verzoek aan groepen die met elkaar inschrijven voor deze avonden, dit te doen op een ander moment dan deze donderdagavond. Zo kunnen we iedereen die op zoek is naar padelmaatjes en af en toe advies goed bedienen en kan iedereen optimaal gebruik maken van onze banen!

Padelgroepen op Whatsapp
Voor iedereen die net lid is van LTC Triomf èn voor iedereen die op zoek is naar medespelers of tegenstanders bieden we de mogelijkheid lid te worden van één van de whatsapp-groepen voor padel. We hebben er twee: een voor beginners en een voor de wat meer gevorderde spelers. Dit is de ideale gelegenheid om leden te leren kennen en je padel-netwerk uit te breiden.

Meld je aan voor deze groepen door een mailtje te sturen aan Marjo van der Wel: marjovanderwel@gmail.com. Vergeet dan niet je 06 nummer door te geven en of je in de beginners of gevorderden groep wilt. Het telefoonnummer van Marjo is 06- 53417578. Sla deze alvast op in je telefoon.

Padelladder
Uiteindelijk wil je, na alle clinics en lessen, toch ook af en toe een potje “om het echie” spelen. Dat kan, en wel vanaf 13 juli! Vanaf de 13de start de LTC Triomf Padel Clubladder.   Via de app “Clubladder” kun je je aanmelden en tegenstanders uitnodigen. De regels en alle andere voorwaarden vindt je in de app. Schrijf je snel in!!

Het eerste LTC Triomf padeltoernooi!
Nu het clubhuis weer langzaam open gaat, de zomer zijn intrede doet en het tijd is om weer eens ouderwets met elkaar te sporten, lijkt ons dat HET moment voor het eerste LTC Triomf padeltoernooi. Op zondag 26 juli gaan we dit toernooi organiseren. De details volgen op korte termijn, maar zet deze datum alvast in je agenda en selecteer een dubbelpartner!! Enthousiastelingen die willen meehelpen dit te organiseren kunnen zich melden bij mij (padel@ltctriomf.nl)

KNLTB Padelcompetitie
Naast clinics, lessen, ladders en toernooien, mag natuurlijk ook de echte KNLTB-competitie niet ontbreken op de LTC Triomf-agenda! Inmiddels hebben zich twee teams aangemeld en beginnen we dus in de komende herfstcompetite met wedstrijdpadel bij LTC Triomf! De twee teams worden ingeschreven op vrijdagavond.
Gedurende de competitieperiode is er dus elke vrijdagavond een leuke competitiewedstrijd te zien op ons sportpark!

SAVE THE DATE: zaterdag 29 AUGUSTUS!
Nog een zeer belangrijke datum om alvast in je agenda te noteren: Zaterdag 29 augustus, de datum waarop we de twee prachtige padelbanen ècht officieel gaan openen! Er wordt nog hard gewerkt aan een passend programma, maar zorgt dat je er bij bent!! We houden jullie via de nieuwsbrief en onze social media kanalen op de hoogte!

Belangrijke data:
Elke donderdagavond      Padel Clubavond van 20.00 u tot 22.15 uur (aanmelden via padel@ltctriomf.nl)
Maandag 13 juli              Start Padel Clubladder
Zondag 26 juli                  Het Eerste LTC Triomf Padeltoernooi!
Zaterdag 29 augustus    Officiele opening van de padelbanen

Met sportieve groeten,