Afgelopen weekend waren de padelbanen van LTC Triomf het decor voor het allereerste Jumbo Padeltoernooi. Maar liefst 32 teams streden op beginners- of gevorderdenniveau om de eer en om de leuke prijzen, ter beschikking gesteld door onze hoofdsponsor Jumbo Veltrop te Bergschenhoek.

De wedstrijden duurden 30 minuten en om te zorgen dat er niet te veel tijd tussen de verschillende wedstrijden in zou zitten, was er gekozen voor tijdvakken van 3 uur  waarin de poulewedstrijden plaats vonden. Na elke sessie werden de prijzen, zeer goed gevulde boodschappentassen van Jumbo, uitgereikt en was er de mogelijkheid onder het genot van een hapje en een drankje na te praten.

Vanaf de eerste wedstrijd was het direct duidelijk dat iedereen zowel voor de gezelligheid als voor de winst was gekomen. Oud tegen jong, heren tegen dames, en vaak met zeer verrassende uitslagen. De volgende teams zijn poulewinnaar geworden in het allereerste Jumbo Padeltoernooi van LTC Triomf:

Beginners
Jort van der Loo – Tygo van der Loo (foto)
Nathalie van Bakel –  Lucas Franke (foto)
Bas van den Bighelaar – Ronald van Schijndel
Hans de Boe – Lennard Overdevest

Gevorderden
Ralph van der Bulk – Marjo van der Wel
Joey Kluijtenberg – Brian Lexmond
Rene van Baaren – Lizzy Quick
Max van Dijk – Leon Rensink

Dat dit toernooi hoe dan ook een vervolg  gaat krijgen werd duidelijk bij de prijsuitreiking. Het duo Leon Rensink / Max van Dijk daagde Joey en Brian uit voor een match voor het onofficiële, maar oh zo belangrijke kampioenschap van Lansingerland. Wordt vervolgd!!

De toernooicommissie kijkt met heel veel plezier terug op een zeer geslaagd toernooi. Wij bedanken natuurlijk onze sponsor Jumbo Veltrop, alle deelnemers, toeschouwers en iedereen die heeft bijgedragen aan twee prachtige dagen op onze padelbanen! Tot op het Open Toernooi!