Leuk dat je interesse hebt om lid te worden van onze KNLTB tennis- en padelvereniging. Wij hebben een actieve vereniging voor jong en oud van zo’n 900 leden met 10 tennisbanen en 2 padelbanen die het hele jaar bespeelbaar zijn. Naast de KNLTB competities organiseren wij een veelheid aan activiteiten voor verschillende doelgroepen van prestatief tot recreant. Sportief plezier op en naast de baan staat bij ons voorop. Daarnaast willen wij ook een duurzame vereniging zijn.

Heb je interesse? schrijf je dan in door hier te klikken, of kom een keer langs om sfeer te proeven of proef te spelen. Al je vragen en verzoeken kan je kwijt bij Marjo van der Wel onze ledenadministratrice (ledenadministratie@ltctriomf.nl). Bellen mag ook natuurlijk (06-53417578).

Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten,
Joost Oudshoorn
Voorzitter LTC Triomf

Lidmaatschappen

Voor het verenigingsjaar 2020 gelden onderstaande lidmaatschappen en contributietarieven. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van de tennisbanen en de padelbanen, alle lidmaatschappen zijn inclusief KNLTB lidmaatschap:

Senior (18 jaar en ouder)
€ 171,- per jaar, speelrecht dagelijks
Studentenlidmaatschap* senior (18 t/m 24 jaar)
€ 104,- per jaar, speelrecht dagelijks
Beperkt lid senior (daglid)
€ 141,- per jaar, speelrecht tot 18.00 op werkdagen, weekends en feestdagen hele dag
Junior (6 t/m 17 jaar)
€ 86,- per jaar, speelrecht dagelijks
Aspirant (6 t/m 17 jaar)
€ 55,- per jaar, speelrecht dagelijks tot 19.00 uur
Aspiranten zijn nieuwe juniorleden, bij start van het nieuwe verenigingsjaar worden zij automatisch junior
Slapend lid**
€ 40,- per jaar, geen speelrecht

Leeftijden op peildatum 1 januari van het betreffende jaar.
Het verenigingsjaar loopt van 1 november tot en met 31 oktober van het volgende jaar.
Bij instroom gedurende het verenigingsjaar betaal je alleen voor de resterende periode van het verenigingsjaar conform onderstaande staffel:

• 100% bij lid worden in november t/m april
  • 75% bij lid worden in mei en juni
  • 50% bij lid worden in juli en augustus
  • 25% bij lid worden in september en oktober

Inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt voor senioren €25 en voor junioren en aspiranten €12.

Bardienst
Seniorleden zijn tot en met de leeftijd van 67 jaar verplicht 2 x per jaar bardienst te verrichten. Afkopen van de bardiensten is mogelijk voor € 60,- per jaar.

*Studentenlidmaatschap
Studenten komen in aanmerking voor een korting van €67 euro op het Senioren Lidmaatschap. Voorwaarde is vertoon van een geldige collegekaart in combinatie met een bewijs van inschrijving voor een MBO, HBO of WO studie op de datum van inschrijving bij LTC Triomf én dat de leeftijd op 1 januari van het betreffende verenigingsjaar maximaal 24 jaar is. Voorts dient ieder jaar voor aanvang van het nieuwe verenigingsjaar opnieuw aangetoond te worden dat het lid in aanmerking komt voor de studentenkorting.

**Slapend lid
Indien een lid om medische reden een groot deel van het jaar niet in staat is om te tennissen kan contact worden opgenomen met de ledenadministratie om tijdelijk genoteerd te worden als “slapend lid” met eventueel een reductie van contributie.

Donateur
Eenieder die de tennisclub een warm hart toedraagt kan zich voor elk bedrag als donateur aanmelden bij het bestuur. Donateurs zullen zo goed mogelijk geïnformeerd worden over het reilen en zeilen binnen de vereniging en zijn welkom op de jaarlijkse ledenvergadering.

Marjo van der Wel
Telefoon: 06 - 53 417 578