Op onze website willen we onderstaande sponsors heel graag bedanken voor het sponsoren van onze vereniging. Met hun sponsoring helpen zij onze vereniging enorm. Klik op onderstaande logo’s om de producten en diensten van onze sponsors te bekijken.

Veldwerk Uitzendbureau

De hoofdsponsor van onze Clubkampioenschappen! Veldwerk Uitzendbureau is al meer dan tien jaar actief in de regio Zuid-Holland.

Jumbo Christiaan Veltrop

Je bent van harte welkom bij Jumbo. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment én de laagste prijs. Ervaar zelf de voordelen van Jumbo.

Kruize Montage

Kruize Montage is compleet en vakkundig voor uw keuken & apparatuur, badkamers & toiletten en interieurbetimmering.

Wim Hofman Auto's

De sponsor van 1 van onze Padelbanen. Wim Hofman Auto’s is hét adres voor uw auto, onderhoud en leasing.

Wijnhuis Wooning

Wijnhuis Wooning vind het leuk de beste wijnen te vinden voor de laagste prijzen. Wat die zoektocht oplevert, vind je terug in deze webwinkel.

Van Bruggen Adviesgroep

Bij ons draait alles om jou. Daarom kun je altijd snel bij je persoonlijke Van Bruggen Adviseur terecht. Deze heeft alle tijd voor jou. zodat jij na een afspraak optimaal geïnformeerd en geadviseerd bent.

studio - IK fotografie

Neem contact op voor informatie en/of een offerte. Stuur een mail met uw vraag naar: ingrid@studio-ik.nl Of bel direct: 06 – 4128 7744, De studio is gevestigd op de Jan van der Heydenstraat 48 , 2665 JA Bleiswijk (de ingang is om de hoek bij het magazijn van Van der Linde Interieur in de Alfred Nobelstraat) ​

Joost Oudshoorn
Telefoon: 06 – 295 27 973