De Interne Competities 2023

Begin april starten de Interne competities weer. Dit jaar met een iets andere opzet. Op de dinsdagavond wordt er getennist en op de woensdagavond gepadeld. Hieronder volgt de aankondiging van de interne voor de tennis en padel waarin opgenomen de mogelijkheid om je in te schrijven.

Voor zowel de interne tenniscompetitie als de interne padelcompetitie geldt dat bij de inschrijving nieuwe leden en leden die geen KNLTB competitie spelen voorrang krijgen. 

Informatie

Claudia Dolk
Interne competitie

De Interne Tenniscompetitie 

Beste Clubgenoten, De Triomf interne komt er weer aan. Dit jaar is de tennis interne apart van de padel. Dit omdat er vorig jaar geen ruimte genoeg was in het clubhuis na afloop van alle wedstrijden. Om dit beter te laten verlopen hebben we besloten om de tennis op dinsdag en de padel op woensdag te laten spelen. 

Heb je zin in onderlinge tenniswedstrijdjes?
De interne tenniscompetitie start dinsdag 4 april. Een mooie manier om (meer) Triomfleden te leren kennen, want elke avond eindigt in een gezellige en goed verzorgde borrel! Iedereen die zin heeft kan meedoen; het maakt niet uit of je nieuw bent, beginner of gevorderde. Want je speelt zo veel mogelijk op je eigen niveau.
Je kan je alleen opgeven (dan zoeken wij een team voor jou) of als team.
Maar vol is vol, dus geef je snel op! 

Een team bestaat uit minimaal 4 personen, 2 dames en 2 heren. Je team kan uit meer dan 4 personen bestaan, dan hoeft niet iedereen elke speelavond beschikbaar te zijn. Met de mensen die zich individueel opgeven, proberen we 1 of meerdere teams te maken, of in een bestaand team te plaatsen.  

Hoe ziet de Triomf interne tennis eruit?
We spelen op 6 avonden: 4, 11, 18 april en 9, 16 mei met op 23 mei de slotavond. 
De precieze opzet bepalen we nadat de inschrijving gesloten is, want dat hangt af van het aantal teams dat zich inschrijft.

Maar globaal gezien kan het er als volgt uitzien. 

 • 19:00/19:30 starten.
 • per team worden 4 wedstrijden gespeeld van 40 min
 • 2x een dubbel en 2x een mix

Je geeft jezelf of je team op met het onderstaande inschrijfformulier.

 • Geef je je op als team, dan graag een teamnaam erbij vermelden.
 • De kosten bedragen per team (van 4 of meer) € 80,00.
  Hiervoor krijg je per team een blik ballen, een welkomstdrankje op de eerste speelavond en een borrelplank op het einde van elke speelavond.
 • De bijdrage betaal je op de eerste speelavond. 
 • Inschrijven kan vanaf nu t/m 26 maart 2023

Wij hebben er zin in! 
De interne tenniscompetitie commissie: 
Anita, Judith, Gert, Gretha, Rinus en Claudia  

  Aanmelding Interne competitie TENNIS

  TENNIS Teamleden (eventueel):
  De Interne Padelcompetitie 

  Beste Clubgenoten, De Triomf interne komt er weer aan. Dit jaar is de padel interne apart van de tennis. Dit omdat er vorig jaar geen ruimte genoeg was in het clubhuis na afloop van alle wedstrijden. Om dit beter te laten verlopen hebben we besloten om de tennis op dinsdag en de padel op woensdag te laten spelen. 

  Heb je zin in onderlinge padelwedstrijdjes?
  De interne padelcompetitie start woensdag 5 april. Een mooie manier om (meer) Triomfleden te leren kennen, want elke avond eindigt in een gezellige borrel met bitterbal! Iedereen die zin heeft kan meedoen; het maakt niet uit of je nieuw bent, beginner of gevorderde. Want je speelt zo veel mogelijk op je eigen niveau.
  Je kan je alleen opgeven (dan proberen wij een team voor jou te vinden) of als team.
  Maar vol is vol, dus geef je snel op! Niet-competitiespelende leden en teams waar de wedstrijdleiding in zitten hebben voorrang, in het geval we te veel inschrijvingen hebben.

  Een team bestaat uit minimaal 4 personen, 2 dames en 2 heren. Je team kan uit meer dan 4 personen bestaan, dan hoeft niet iedereen elke speelavond beschikbaar te zijn. Maar: je moet altijd met 2 dames en 2 heren spelen.

  Hoe ziet de Triomf interne padel er verder uit?
  We spelen op 6 avonden: 5, 12, 19 april en 10, 17 mei met op 24 mei de slotavond. 
  De precieze opzet bepalen we nadat de inschrijving gesloten is, want dat hangt af van het aantal teams dat zich inschrijft.

  Maar globaal gezien kan het er als volgt uitzien. 

  • Starten om 18.30 of 20.30 uur; je start een aantal keren vroeg en een aantal keren laat. Dit verschilt dus per ronde en wordt bepaald door de commissie.
  • per team worden 4 wedstrijden gespeeld van 30 min
  • 2x een dubbel en 2x een mix

  Je geeft jezelf of je team op met het onderstaande inschrijfformulier.

  • De kosten bedragen per team (van 4 of meer) € 55,00.
   Hiervoor krijg je per team 2 blikken ballen op de eerste speelavond, een consumptiebon voor de eerste borrelavond (koffie, thee, bier of frisdrank), een hapje en een kans op een prijs.
  • De bijdrage betaal je op de eerste speelavond. 
  • Inschrijven kan vanaf nu t/m 26 maart 2023

  Wij hebben er zin in! 
  De interne padelcompetitie commissie: 
  Geert, Daphne en Paulien  

   Aanmelding Interne competitie PADEL

   PADEL Teamleden (eventueel):