De Interne Competities 2023

Begin april starten de Interne competities weer. Dit jaar met een iets andere opzet. Op de dinsdagavond wordt er getennist en op de woensdagavond gepadeld. Hieronder volgt de aankondiging van de interne voor tennis waarin opgenomen de mogelijkheid om je in te schrijven. De padelcommissie komt op een later tijdstip met meer informatie en de mogelijkheid om je ervoor in te schrijven. Voor zowel de interne tenniscompetitie als de interne padelcompetitie geldt dat bij de inschrijving nieuwe leden en leden die geen KNLTB competitie spelen voorrang krijgen. 

De Interne tenniscompetitie 

Beste Clubgenoten, De Triomf interne komt er weer aan. Dit jaar is de tennis interne apart van de padel. Dit omdat er vorig jaar geen ruimte genoeg was in het clubhuis na afloop van alle wedstrijden. Om dit beter te laten verlopen hebben we besloten om de tennis op dinsdag en de padel op woensdag te laten spelen. 

Heb je zin in onderlinge tenniswedstrijdjes?
De interne tenniscompetitie start dinsdag 4 april. Een mooie manier om (meer) Triomfleden te leren kennen, want elke avond eindigt in een gezellige en goed verzorgde borrel! Iedereen die zin heeft kan meedoen; het maakt niet uit of je nieuw bent, beginner of gevorderde. Want je speelt zo veel mogelijk op je eigen niveau.
Je kan je alleen opgeven (dan zoeken wij een team voor jou) of als team.
Maar vol is vol, dus geef je snel op! 
Een team bestaat uit minimaal 4 personen, 2 dames en 2 heren. Je team kan uit meer dan 4 personen bestaan, dan hoeft niet iedereen elke speelavond beschikbaar te zijn. Met de mensen die zich individueel opgeven, proberen we 1 of meerdere teams te maken, of in een bestaand team te plaatsen.  

Hoe ziet de Triomf interne eruit?
We spelen op 6 avonden: 4, 11, 18 april en 9, 16 mei met op 23 mei de slotavond. 
De precieze opzet bepalen we nadat de inschrijving gesloten is, want dat hangt af van het aantal teams dat zich inschrijft.

Maar globaal gezien kan het er als volgt uitzien. 

 • 19:00/19:30 starten.
 • per team worden 4 wedstrijden gespeeld van 40 min
 • 2x een dubbel en 2x een mix

Je geeft jezelf of je team op met het onderstaande inschrijfformulier.

 • Geef je je op als team, dan graag een teamnaam erbij vermelden.
 • De kosten bedragen per team (van 4 of meer) € 80,00.
  Hiervoor krijg je per team een blik ballen, een welkomstdrankje op de eerste speelavond en een borrelplank op het einde van elke speelavond.
 • De bijdrage betaal je op de eerste speelavond. 
 • Inschrijven kan vanaf nu t/m 26 maart 2023

Wij hebben er zin in! De interne tenniscompetitie commissie: 
Anita, Judith, Gert, Gretha, Rinus en Claudia  

  Aanmelding Interne competitie TENNIS

  TENNIS Teamleden (eventueel):
  Informatie

  Claudia Dolk
  Interne competitie