Beste clubgenoten,

Heb je zin in tennis- of padelwedstrijdjes? De Triomf Interne komt er weer aan! Dit zijn onderlinge tennis- of padelwedstrijden op de dinsdagavonden. Een mooie manier om (meer) Triomfleden te leren kennen, want elke avond eindigt in een gezellige en goed verzorgde borrel! Iedereen die zin heeft kan meedoen; het maakt niet uit of je nieuw bent, beginner of gevorderde. Want je speelt zo veel mogelijk op je eigen niveau.

Je kan je in je eentje opgeven of als team. Maar: vol is vol, dus geef je snel op!
Als je je opgeeft als team, moet je met minimaal 4 personen zijn, 2 dames en 2 heren. Meer kan ook, dan ben je wat flexibeler. Met de mensen die zich individueel opgeven, proberen we 1 of meerdere teams te maken.

Hoe ziet de Triomf Interne 2021 eruit?

• We spelen op 6 dinsdagavonden: 21 en 28 september, 5, 12 en 26 oktober en op de slotavond 2 november.
  • Je speelt niet alle avonden, want we hebben een beperkt aantal banen.
  • Je speelt tussen 19.00 en 23.00 uur. Waarschijnlijk komt er een vroege shift tussen 19.00 en 20.20 uur en tussen 20.20 en 23.00 uur (late shift). Wanneer jij speelt, kan per avond verschillen.
  • De wedstrijden duren 40 minuten en je speelt 2 wedstrijden per avond in dubbels en of mixen
  • Je geeft jezelf of je team op met het inschrijfformulier
  • De kosten bedragen per team (van 4 of meer) 70 euro. Dit betaal je op de eerste speelavond per pin.
  • We behouden ons het recht voor de regels te wijzigen afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
  • Ongeveer een week van te voren krijg je van ons de indeling en de verdere uitleg.

Inschrijven kan t/m 10 september 2021 via het onderstaande inschrijfformulier.

Uiteraard proberen we alle avonden ook culinair punten te scoren met de overheerlijke borrelhapjes.

We hebben er zin in!
De interne competitie commissie:
Paulien, Anita, Judith, Claudia & Gert

Claudia Dolk