Beste clubgenoten,

Heb je zin in onderlinge tennis- of padelwedstrijdjes? De Triomf Interne komt er weer aan! Dit zijn onderlinge tennis- of padelwedstrijden op de dinsdagavonden.

Een mooie manier om (meer) Triomfleden te leren kennen, want elke avond eindigt in een gezellige en goed verzorgde borrel!

Iedereen die zin heeft kan meedoen; het maakt niet uit of je nieuw bent, beginner of gevorderde. Je kan je in je eentje opgeven of als team. Maar: vol is vol, dus geef je snel op!

Een team bestaat uit minimaal 4 personen, 2 dames en 2 heren. Meer kan ook, dan ben je wat flexibeler. Met de mensen die zich individueel opgeven, proberen we 1 of meerdere teams te maken.

Hoe ziet de Triomf Interne er uit?

We spelen op 6 avonden: 29 maart, in april op 5, 12 en 19 april en in mei op de 10e met als slotavond 17 mei.

De precieze opzet bepalen we nadat de inschrijving gesloten is, want dat hangt af van het aantal teams dat zich inschrijft. Maar globaal gezien kan het er als volgt uitzien:

• Je speelt tussen 19.00 en 23.00 uur. Waarschijnlijk komt er een vroege shift tussen 19.00 en 20.20 uur en tussen 20.20 en 23.00 uur (late shift). Dit kan per avond verschillen.
  • De wedstrijden duren 40 minuten. Ieder team speelt 4 wedstrijden per avond: 2x een dubbel en 2x een mix.
  • Je geeft jezelf of je team op met het inschrijfformulier. Als team mag je een zelfbedachte teamnaam opgeven. Een team bestaat uit minimaal 2 dames en 2 heren.
  • De kosten bedragen per team (van 4 of meer) 70 euro – hiervoor krijg je per team een blik ballen, een welkomstdrankje op de eerste avond en hapjes op het eind van elke speelavond. De bijdrage betaal je op de eerste speelavond.

Uiteraard proberen we alle avonden ook culinair punten te scoren. We hebben er zin in!

De interne competitie commissie:
Paulien, Anita, Judith, Claudia, Julia, Adinda en Nicolette

Claudia Dolk