Beste tennisfanaten,

Met enige vertraging vanwege corona, gaan we dit najaar toch nog de interne organiseren!
Tenminste, bij genoeg animo.

Om het zoveel mogelijk corona-proof te maken, houden we kleine groepen aan. Er is dus maar beperkte deelname mogelijk, maar… dit jaar is er voor het eerst ook een interne-padel! Dus je mag kiezen aan welk onderdeel je mee wil doen!

Hieronder de spelregels:

• Je speelt 2 wedstrijden van 40 (tennis) of 30 (padel) minuten achter elkaar.
  • Je vormt een team van minimaal 4 personen (2 vrouwen en 2 mannen minimaal). Alleen opgeven kan ook, wij proberen dan een team voor je te vinden of samen te stellen
  • Na de 2 wedstrijden heb je maximaal 40 minuten om gezellig iets te drinken. Daarna wordt het clubhuis en terras schoongemaakt voor de volgende groep en moet je dus (helaas) naar huis
  • Geef je zo spoedig mogelijk op met behulp van het inschrijfformulier op deze pagina, maar uiterlijk 29 augustus. Vanwege de beperkte capaciteit, kan het zijn dat je/jouw team wordt uitgeloot. Je kan opgeven dat je meedoet aan de interne tennis, interne padel, of alle 2, maar dan moet je wel een voorkeur aangeven, want je kan maar aan 1 onderdeel meedoen.
  • Let op: inschrijving kan alleen als je na 1 september 2020 nog lid bent!
  • De speeldata zijn: 8, 15, 22 en 29 september. 6, 13 en 27 oktober.
  • Het spelschema is als volgt, waarbij je afwisselend vroeg en laat start:
 StarttijdEindtijdClubhuis tijd
Padel shift 119.0020.0020.00 tot 20.40
Tennis shift 119.3020.5020.50 tot 21.30
Padel shift 220.4021.4021.40 tot 22.20
Tennis shift 221.1022.3022.30 tot ..

De organisatie houdt zich het recht voor de interne te cancellen vanwege coronaperikelen.
Inschrijven kan t/m 29 augustus via onderstaande inschrijfformulier. Kosten per team: 70 euro.

We proberen weer een aantrekkelijk prijzenpakket samen te stellen zodat er niet ‘umsonst‘ wordt gespeeld. We benadrukken dat het sociale aspect en sportiviteit van meer waarde is dan het aantal behaalde punten. De spelregels zijn ongewijzigd:

De wedstrijdregels zijn de volgende:

• 4 partijen: damesdubbel, herendubbel en 2x mixpartij
  • Maximaal 5 minuten inspelen
  • De bel is stoppen (dus niet het punt afspelen)
  • Winnaars 2 punten
  • Gelijk 1 punt
  • Invallers dienen een gelijkwaardig speelniveau te hebben (op basis van de actuele ranking in het dubbelspel)
  • Na de wedstrijd uitslagen doorgeven via de mail (adres volgt na inschrijving).

Inschrijven maar!!!!

De interne competitie commissie:
Rinus, Paulien, Anita, Nick, Judith & Kees

Rinus van Ruitenberg