Wil je een start maken met Padel? Of wil jij jezelf tot een betere Padelspeler ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met Padel-Only bieden wij voor ieder wat wils.

Over Padel-Only
Padel-Only Academy staat voor kwaliteit, plezier en ontwikkeling. Dit vind je terug in de lessen, clinics en activiteiten. Arwin Romeijn is de eigenaar van Padel-Only en samen Nicky Gerritse leiden zij het Padel-Only team. Hun missie is om nieuwe padellers te introduceren en bestaande padellers beter te maken.

   

Start met Padel
Op verschillende zaterdagen in het seizoen, kun je meedoen met een 1,5 uur durend starters event. Je ontdekt samen met andere starters en onervaren deelnemers de spelregels en de basis technieken. 
Ga naar: http://padel-only.nl/dienst/start-met-padel-triomf/ voor meer informatie en om jezelf aan te melden. 

Losse lessen (flexibel)
Kies voor 1, 5 of 10 losse lessen om flexibel te lessen. Jij boekt individueel de les en vervolgens kun je 1-4 leden meenemen naar de les. In het online rooster op de website kun je jouw les inplannen. Deze lessen zijn met name in de daluren te boeken en pas zichtbaar vanaf april. 

17-weekse cursus (wekelijks les)
In een vast groepje van maximaal 4 spelers ga je elke week aan de slag om jouw padel spel te verbeteren. Elk week staat er een nieuw thema centraal. Als je de cursus voor het eerst volgt, ontdek je alle technieken. Doe je de cursus vaker zullen er meer onderwerpen aan bod komen, maar vooral ga je de bestaande onderwerpen nog beter ontwikkelen! 

Thema’s die o.a. aan bod komen zijn; • Forehand & Backhand • Service & Return • Wanden verdedigen • Volleys • Smash, Bandeja en/of Vibora • Lobs • Chiquita’s • Dropshots. 

Aanmelden
Ga jij de uitdaging van de 17-weekse cursus aan? Meld je dan vóór 25 maart aan via: http://padel-only.nl/dienst/padellessen-bij-ltc-triomf/

Heb je vragen over de padellessen op onze vereniging? 
Stuur een bericht naar nicky@padel-only.nl of 0651319397. 


Contact
Nicky Gerritse: 06 – 513 19 397
nicky@padel-only.nl