Wil je een start maken met Padel? Of wil jij jezelf tot een betere Padelspeler ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met Padel-Only bieden wij voor ieder wat wils.

Over Padel-Only
Padel-Only Academy staat voor kwaliteit, plezier en ontwikkeling. Dit vind je terug in de lessen, clinics en activiteiten. Dit seizoen staat NL Teamspeler Sten Richters en Padel fanaat Nicky Gerritse voor jou klaar op maandagavond, donderdagavond en zaterdagochtend. Arwin Romeijn is de eigenaar van Padel-Only en samen met het Padel-Only team is zijn missie om Padel groter te maken, vooral in kwaliteit. 

Start met Padel
Op verschillende zaterdagen in het seizoen, kun je meedoen met een twee uur durende starters event. Je leert samen met andere starters en onervaren deelnemers het spel. 
Ga naar: http://padel-only.nl/dienst/start-met-padel-triomf/ voor meer informatie en om jezelf aan te melden. 

Wekelijkse padellessen
Doe mee met de wekelijkse padellessen van 60 minuten per week en ontwikkel jezelf als een betere en meer complete Padelspeler. Tijdens de 16-weekse cursus ga je in een vaste groep op een vast tijdstip werken aan je techniek en tactiek. Maar, je zult ook op gepaste wijze fysiek en mentaal uitgedaagd worden. Het seizoen begint in oktober of april. Ben jij er klaar voor? Meer informatie en aanmelden, Ga naar: https://padel-only.nl/dienst/padellessen-bij-ltc-triomf/

Heb je vragen over de padellessen op onze vereniging?
Stuur een bericht naar nicky@padel-only.nl of 0651319397. 


Contact
Nicky Gerritse: 06 – 513 19 397
nicky@padel-only.nl