Leer padellen tijdens padelles

Padel en tennis lijken op elkaar en als geoefende tennisser zul je eenvoudig een eerste padelbal kunnen slaan, maar om echt te leren padellen is het aan te raden om lessen te volgen. Zo leer je de regels goed kennen, ontdek je de tactische kant van de sport en leer je goed hoe je ballen slaat met een kunststof racket. Ook voor andere racketsporters zoals squashers en badmintonners is padel een herkenbare en redelijk makkelijk aan te leren racketsport. 

Heb je nog helemaal geen racketsportervaring? Dan is het volgen van padelles natuurlijk  helemaal verstandig. Voor ervaren padelspelers organiseren wij onder leiding van een ervaren padeltrainer verdiepingscursussen. Padel is ook een uitermate geschikte sport voor jonge kinderen. Technisch niet moeilijk en een snelle succesbeleving.

Voor onze jeugd van 7 tot 17 jaar starten wij met cursussen speciaal gericht op de beleving die hoort bij deze leeftijd.

professioneel les van  Tennisschool Rob Mentink 

De padeltak van Tennisschool Rob Mentink verzorgt de padellessen bij LTC Triomf.
Op onze site: https://tennisschoolrobmentink.nl/verenigingen/ltc-triomf-padel/ vind je alle informatie omtrent padellessen.

Tennisschool


Contact
Maandag t/m vrijdag overdag: 06 – 543 85 885
info@tennisschoolrobmentink.nl
tennisschoolrobmentink.nl

Trainers

Klik op bovenstaande afbeelding voor de trainers van de tennisschool die les geven bij LTC Triomf.

Inschrijven padelles

Klik op bovenstaande afbeelding om in te schrijven voor de padellessen van de tennisschool.