Veldwerk 48 uur Clubkampioenschappen

juli, 2020

vr10jul(jul 10)18:00zo12(jul 12)18:00Veldwerk 48 uur Clubkampioenschappen18:00 - 18:00 (12)

Activiteit

Nu er weer wat meer kan en mag heeft het Team Clubkampioenschappen besloten om de editie voor 2020 toch te laten plaatsvinden, in een aangepaste vorm (rekening houdend met de vernieuwde maatregelen)! Dit jaar nog zonder padel.

Wanneer:         Van vrijdagavond 10 juli  t/m zondag 12 Juli 2020
Onderdelen:     HE / DE / GD / HD / DD ( maximaal 2 onderdelen per inschrijving)
Voor wie:         Voor alle Triomf seniorleden in alle speelsterkten, ook de zomerleden mogen inschrijven

Opzet toernooi:

Indeling zal zoveel mogelijk op poules zijn. Er wordt gespeeld op tijd ( 50 min per wedstrijd, inclusief inspeeltijd). Wedstrijden worden gespeeld op aantal gewonnen games ( gelijke stand is dus mogelijk)

Wat gaan we nog meer doen in de 48 uur?
Continue heerlijke lounge muziek op het park. Heerlijke hapjes en (alcoholische) versnaperingen.      Zaterdag en zondag een gezellige BBQ en cocktailbar present. Prijsuitreiking loterij met superprijzen. Actiefoto`s delen via de social media kanalen.

Het Team Clubkampioenschappen gaat er alles aan doen om dit weekend weer een groot succes te laten worden!

10 (Vrijdag) 18:00 - 12 (Zondag) 18:00