SENIOREN (55+) TENNIS EN PADEL TOERNOOI LTC TRIOMF 2022

SENIOREN (55+) TENNIS EN PADEL TOERNOOI LTC TRIOMF 2022

do06oktHele dagSENIOREN (55+) TENNIS EN PADEL TOERNOOI LTC TRIOMF 2022

Activiteit

Na het in 2021 zeer geslaagde Seniorentoernooi dat toen in juni plaatsvond is het opnieuw de bedoeling dit toernooi te laten plaatsvinden. Rekening houdend met reeds geplande evenementen komen we uit in de eerste week van oktober.

Info en bijzonderheden:
Datum: donderdag 6 oktober 2022
Deelnemers: Leden LTC Triomf, dames en heren van 55 jaar en ouder.
Vorig jaar waren alleen de tennissers actief maar dit jaar hopen we op voldoende belangstelling van dezelfde 55+ categorie spelers bij Padel zodat ook daarvoor een toernooi-opzet kan worden geregeld.

Spelvorm:
Zowel voor tennis als padel geldt, dat er in poules gespeeld wordt, waarin herendubbels, damesdubbels en mixeddubbels door elkaar spelen, e.e.a. afhankelijk van het aantal inschrijvingen, en waarbij indeling op sterkte wordt gemaakt. Er wordt op tijd gespeeld en doorgeteld.   

Inschrijving:
Er dient bij voorkeur in koppels te worden ingeschreven maar ook individuele inschrijving is mogelijk. De commissie zal bij individuele inschrijvers trachten een passende partner te vinden wat in het merendeel van de gevallen ook zal lukken. Bij de inschrijving graag ook de actuele reële ranking vermelden. Er kan slechts voor één onderdeel worden ingeschreven, dus óf tennis, óf padel. Dit graag bij de inschrijving vermelden! De inschrijving kan vanaf heden uitsluitend per email naar nijmandsjlj@lijbrandt.nl  gestuurd worden. Na inschrijving zal een ontvangstbevestiging worden teruggestuurd. In de eerste helft van september kan dit i.v.m. vakantie iets langer op zich laten wachten. De inschrijving stopt op 28 september a.s. of zoveel eerder, als het maximale aantal inschrijvingen is bereikt. Bij problemen om per e mail in te schrijven, zo nodig per telefoon of whatsapp contact opnemen met Jan Nijmands, 06 2353 2287
Het inschrijfgeld bedraagt €. 10 per persoon, dat moet worden gepind bij aanmelding op de toernooi dag.

Het voorlopige programma voor 6 oktober:
Aanmelden vanaf 11.00 uur; koffie met iets lekkers. De wedstrijden starten om 11.30 uur en eindigen om circa 16.00 uur. Het aantal wedstrijden stellen we vooralsnog op 3 per koppel maar kan aan de hand van het aantal inschrijvingen veranderen. Evenzo geldt dat voor de nu geplande aanvangstijd. Vanaf 16.00 uur tot …. is er een  uitgebreide en zeer aangeklede  borrel te verwachten. Wij hopen jullie hiermede voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd en vooral enthousiast gemaakt en zien jullie inschrijving graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Zo gauw het aantal inschrijvingen bekend is komen we terug met het definitieve programma voor de toernooidag.

Namens de toernooi commissie,
Jan Nijmands, Fred Valkenburg, Freek Noorman        

Tijd

Hele dag (Donderdag)