Het hele jaar door worden er op onze tennisvereniging tennislessen gegeven, deze worden verzorgd door “Sports Team Tennis”. Alle lessen duren 50 minuten en zowel de zomercursus als de wintercursus zal uit 18 lessen bestaan. Er zijn op dit park ieder seizoen veel mogelijkheden met betrekking tot tennistraining. Hieronder staan deze opties voor u beschreven. Als u tennislessen wilt gaan volgen, is het wel verplicht om lid te zijn van tennisvereniging LTC Triomf.

Wij bieden trainingen aan voor alle leeftijden. Of je nu net begint met tennis of al langere tijd actief bent en wat extra’s wil leren of alleen die ene slag wilt verbeteren. Iedereen kan zich ontwikkelen met de professionele trainingen door onze gediplomeerde trainers.

Training voor junioren
De trainers van Sports Team Tennis werken met Tenniskids. Dit is het tennisprogramma van de KNLTB voor kinderen tot en met 12 jaar. De kinderen worden geleidelijk bekend met de sport tennis. Op een leuke, speelse en actieve manier wordt de basis van het tennis aan de kinderen aangeboden. Vanaf 11 jaar kunnen de kinderen het volledige tennisspel gaan spelen en gaan ze mee in de stroming van de oudere kinderen. Voor meer informatie, bekijk onze speciale pagina over tenniskids.

Hieronder staan de mogelijke trainingen voor tenniskids (rood, oranje en groen) en junioren (geel) t/m 17 jaar. We streven ernaar om in groepen van maximaal 6 kinderen te trainen. Dit om het niveauverschil binnen een bepaalde groep te beperken. Ook streven we ernaar dat alle kinderen met leeftijdsgenoten zullen trainen. Indien nodig passen we in onderling overleg de groepsgrootte aan. Het speelniveau zal wel leidend blijven.

Volwassenen
Voor volwassenen (vanaf 18 jaar) worden er trainingen aangeboden in kleine groepen en privé. Binnen deze cursussen komen alle slagen aan bod. Afhankelijk van de wensen van de cursisten kan er dieper in gegaan worden op specifieke slagen. Voor degene die echt de volledige aandacht van de trainer wil is het mogelijk om privé trainingen te volgen.

Contact


Sports Team Tennis
www.sportsteamtennis.nl
arthurhamers@sportsteamtennis.nl
06-25087703

898 x bekeken