Beste ouders en leden van LTC Triomf,  

Met Padel-Only Academy zijn wij begonnen met een jeugdprogramma! Je kunt jouw zoon/dochter vanaf nu inschrijven voor een padel inlooples deze week! Op vrijdagmiddag organiseren wij inlooplessen en vanaf april willen wij vaste wekelijkse lessen aanbieden!  

Padel voor de jeugd?

Op de padelbaan kun je spelenderwijs veel racket skills leren! Spelenderwijs leer je omgaan met de muren, spelen met elkaar en de verschillende technieken en tactieken! Plezier en veiligheid staat in de les centraal. Wil je een idee krijgen? Bekijk hier eens de ZappSport video! 

Wat ga je doen tijdens een inlooptraining?

De inlooptraining is verdeeld in leeftijdscategoriëen. Namelijk: 5 t/m 7 jaar, 8 t/m 10 jaar en 11-15 jaar. Onervaren, beginner of meer ervaren. Het maakt bij de inloop training niet uit, want we gaan aan de slag met allerlei verschillende onderwerpen en proberen op niveau te differentiëren. Je kunt 1 of meerdere keren meedoen!

Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Wil je meedoen? 

Meld je dan aan via https://padel-only.nl/dienst/jeugd-triomf/. Het aanmelden werkt het beste via de laptop! Heb je vragen? Stel ze bij nicky@padel-only.nl.   

Tot snel op de padelbaan!  

Met sportieve en vriendelijke Padel groetjes, nicky@padel-only.nl

Namens het Padel-Only Team Arwin Romeijn & Nicky Gerritse +316 12123876 Website | Facebook | Instagram | Youtube (instructievideo’s) 

887 x bekeken